Васил Терзиев: Днешното заседание на СОС бе превърнато в скрита предизборна кампания

  • 16 май 2024 13:30

  • 443
  • 2
Васил Терзиев: Днешното заседание на СОС бе превърнато в скрита предизборна кампания
© Булфото (архив)

Мисля, че докладът, който ние внесохме за разглеждане под надслов "Гласувай свободно", е тотално неразбран. Надявахме са на подкрепа от всички партии в Столичен общински съвет (СОС), защото за нас това е важен знак, че ние работим, за да се укрепят институциите. Не мисля, че някой би казал, че ние не страдаме от довверие в институциите и ниска избирателна активност. Целта на този доклад беше точно това - да призовем хората да гласуват, за който те искат. Тази кампания нямаше за цел да се използва за политически цели, каквото представлява цялото днешно заседание на СОС, където всичко е обърнато на скрита предизборна кампания.

Това заяви кметът на София Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите, след заседанието на СОС. 

Прошко Прошков: Представяте ли си „Спаси София“ да бяха „Строи София“?

"За нас темата за доверието в институциите е много по-важна от темите за мен, за г-н Петров. Нашата задача е да върнем доверието в институциите, гражданите да имат повече причини да гласуват, да са запознати със своите права и да знаят какво да правят, ако има нередности. Не мога да разбера кое е незаконното - материалите на ЕК, материалите на ЦИК? Незаконно е да агитираш за определена партия, като използваш властови ресурс и насочваш нанякъде изборите. Незаконно е да се опитаме да вдигнем избирателната активност? На мен ми е тъжно, че за пореден път не намираме общ език и сме затънали в ежедневни проблеми. Не трябва постоянно да се водят само разговори на висок глас за някакви несъстоятелни теми", категоричен бе Терзиев. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
443 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 06:05

2
❤️ Г­­­о­р­е­­щ­­и­ ­­­м­­о­м­­­и­­ч­е­­­т­­­а­ ­в­­и­­­ ­­о­­ч­­­а­к­в­­­а­т ­-­ X­­­1­8­­.­­­F­U­­N

2024.05.16 | 18:07

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини