Димитров (ПП-ДБ): Ако някой е извън статуквото, то това сме ние

  • 29 април 2024 11:46

  • 549
  • 6
Димитров (ПП-ДБ): Ако някой е извън статуквото, то това сме ние
© Нова нюз

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са причината за предстоящите извънредни избори. Това каза депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната""-"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено отМартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на в „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 903

Той посочи, че идеята на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е или да оставят по-дълго служебния кабинет, или да направят мнозинство.

„Ако някой е извън статуквото, то това сме ние“, посочи политикът.

Христо Петров: Жеаланието е да бъдем истински европейци, а не декоративни

Димитров коментира и финансовото състояние на страната. Той каза, че не са жертвани капиталови разходи, за да се намалява дефицитът.

И подчерта, че голяма част от капиталовата програма вече не се насочва на принципа „в края на годината ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да раздават на когото им падне по неясни критерии“. „Сега по обективни критерии са дадени средства на всички общини“, категоричен е Димитров.

„Винаги, когато се доближим до еврозоната, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с подкрепят на думи, но саботират“, каза политикът.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
549 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Пламен

2024.05.06 | 15:42

6
Типично за ПП-ДБ! На тях все някой друг им е виновен.
Мая

2024.04.30 | 12:53

5
Да ви съжали човек, като ви слуша
сссссссс

2024.04.30 | 11:44

4
пийте си хапчетата, господа
Тех

2024.04.30 | 10:46

3
Да бе, повярвах ви.
Гешефтурна Каскетура

2024.04.29 | 13:36

2
г-н Сарафов - какво още трябва да направят ПеПерастите за да се събудиш, да вземеш мерки и да ги изпоарестуваш? Не са ли достатъчни фалшификациите относно гражданството на Киро Тъпото, сегашните фалшиви документи попълнени от Мустакатата му метреса и бившето и гадже Минчев, Джем Корп, посредниците за газа, дерогацията, завода за батерии, контрабандата на цигари, пуделите, пачките на Бойко Рашков - какво още трябва да направят г-н Сарафов - да започнат да убиват по Витошка хората ли? Тогава ще се събудиш ли г-н Сарафов? И ти ли като Гешефтурника ще се активизираш когато започнат да те свалят ама тогава ще бъде късно и тези гнусни шарлатани и гешефтари ще ти се присмиват ехидно?

2024.04.29 | 11:56

1
ОЛИГОФРЕН!!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини