Пеевски: Кирил молеше и скимтеше два месеца да го сдобря с Борисов

  • 26 април 2024 11:16

  • 5267
  • 36
© Novini.bg

Кирил, който обяснява кой на кого е „увиснал“, молеше и скимтеше два месеца да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него. Молеше се: „Моля те, сдобри ни с Бойко, моля те“. Аз не го сдобрих. Тази вина трябва да я търсите при г-н Йордан Цонев, който един ден, седящи с Борисов в неговия кабинет, Йордан Цонев го хвърли като един малък пудел. И затвори вратата след него. Това каза пред журналисти в парламента съпредседателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 905

"И Борисов гледаше като Тодор Живков на 9-ти срещу 10-ти ноември. Като го видя вътре, стана и го прегърна, защото Бойко има голямо сърце, може да вземе всички в него. Следи изборите, предвиждам, че е възможно този пудел да е част от неговия кучкарник", разказа той. 

„Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов, защото той е като един сладък пудел, който ще драска на вратата в Банкя. Бъдете сигурни. До него сигурно ще е неговата приятелка, която днес е по телевизиите. Ще драскат и скимтят да са в неговия кучкарник. Сигурно за да си играят с неговите овчарки“, предрече Пеевски. 

Кирил Петков: Г-н Пеевски е голям и хлъзгав камък на врата на Борисов

"Тези хора не могат да направят нищо друго вече, освен да скимтят и да се молят на Борисов. Този проект приключи. Остана при контрабандните канали. При техния ментор Рашков, който се видя, че е зарибил всички и ги е вкарал в този рибарник. Тези малки рибки, кученца и всичко останало. Те приключиха при пачките. По коментарите в интернет, виждам, че и техните избиратели се срамуват от тях, защото тези хора са са достойни (бел. ред. избирателите на „Продължаваме Промяната“). Гласуваха доверие на една надежда в тази промяна, която се видя, че е пълна контрабандна подмяна", коментира още народният представител. 

Пеевски не може да си обясни защо непрекъснато се говори "кой иска с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", когато в действителност от Движението може "да не ги искат". 

„Искам да видя какво ще решат избирателите. Нека дадат вота си. След това ще се говори има ли възможност. Ако всичко това, което видяхме от тези хора – че да ограбили парите на нашите майки, дядовци и близки, за да не могат да живеят достойно в тази държава – ние не можем да работим с тях. Може пък аз да застана между тях и да направя баланса – Кирил Петков и компания да не могат да откраднат държавата. Със сигурност няма да им позволя да разбият българските служби. Аз - Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на няма да им позволя да разбият държавата“, зарече се той.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
5267 36

Свързани новини

Коментари 36

Добави коментар
шиши

2024.04.26 | 11:21

1
стига с това прасе бе не го давайте този к радец

2024.04.26 | 11:22

2
После се ядосваме, че македонците не искат да се пишат българи и да са управлявани от прасета.
????

2024.04.26 | 11:40

3
"Другарю-евроантлантик" Магнитски, пардон Пеевски, можете ли за момент да оставим г-н Петков и да ОТГОВОРИТЕ: Що е ТО "дпс"???? Защо бе необходимо да се направят ДВЕ " дпс"-та, "дпс- МАГНИТСКИ" и "дпс- Чакъров"???? А, ЩО е ТО, МАГНИТСКИ???? Между другото г-н Чакъров, няма ли да го ЧУЕМ НЯКОГА???? КОГА????

2024.04.26 | 16:04

33
КОЙ, КОЙ, КОЙ, ПРЕДЛОЖИ Пеевски???? ПОМНИШ ли, НАРОДЕ????

2024.04.26 | 12:38

14
Кога?
Mirko Danielov

2024.04.26 | 11:40

4
kradeza vika "drajte kradeza".Po golyam vidim kradez na prehoda ot Peevski zdrave mu kaji.Iztochil,ograbil i faliral desetki balgarski firmi i biznesi.Tartei otvsyakade.Golyamo zlo za Balgaria.Tova e nai malkoto koeto moje da se kaje za nego.

2024.04.26 | 11:52

5
ПОГЛЕДНЕТЕ БЕ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ - РАБОТЕЩИ. ЦЯЛ ЖИВОТ РАБОТИШ КАТО РОБ И ВНАСЯШ ОСИГОРОВКИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ , ЧИНОВНИЧЕСКИ ТЪРТЕЙ И ПОЛУЧАВАШ ПЕНСИЯ КАТО НА БЕДНЯК . ТОВА Е КОМУНДРЕЛСКАТА МАФИОТСКА , ПРИЗИДЕНСКА, МИНИСТЕРСКА, ДЕПОТАТСКА,СЪДЕБНА СИСТЕМА,КМЕТСКА,ЧЕНГЕДЖИИСКА,ОБЛАСНИ УПРАВИТЕЛИ,ЛЕКАРСКА, - МАФИОТСКА МАФИЯ. .. НА ОРЪЖИЕ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ ЗА ДА ИЗМЕТЕМ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА КРАДЛИВА МАФИЯ....
шиши

2024.04.26 | 11:55

6
шиши е незаконен цигански с ин на дога н затова е председател
един

2024.04.26 | 12:00

7
Човека си е тъп!
Евала

2024.04.26 | 12:01

8
Голям е колкото и да го плюете! Единствения който казва нещата такива каквито са! Само след изборите да не допуска коалиция или сглобка с наркоманите от ПП
шиши

2024.04.26 | 12:27

9
нагла свиня

2024.04.26 | 12:32

10
ПОГЛЕДНЕТЕ БЕ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ - РАБОТЕЩИ. ЦЯЛ ЖИВОТ РАБОТИШ КАТО РОБ И ВНАСЯШ ОСИГОРОВКИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ , ЧИНОВНИЧЕСКИ ТЪРТЕЙ И ПОЛУЧАВАШ ПЕНСИЯ КАТО НА БЕДНЯК . ТОВА Е КОМУНДРЕЛСКАТА МАФИОТСКА , ПРИЗИДЕНСКА, МИНИСТЕРСКА, ДЕПОТАТСКА,СЪДЕБНА СИСТЕМА,КМЕТСКА,ЧЕНГЕДЖИИСКА,ОБЛАСНИ УПРАВИТЕЛИ,ЛЕКАРСКА, - МАФИОТСКА МАФИЯ. .. НА ОРЪЖИЕ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ ЗА ДА ИЗМЕТЕМ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА КРАДЛИВА МАФИЯ....

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини