Пеевски и Борисов на среща с миньори и енергетици: Обещано и изпълнено!

  • 25 април 2024 16:03

  • 1302
  • 3
Пеевски и Борисов на среща с миньори и енергетици: Обещано и изпълнено!
© ДПС

"Обещано и изпълнено!" Това заявиха лидерите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПС Бойко Борисов и Делян Пеевски по време на среща с представители на миньорите и синдикатите и министъра на енергетиката.

"Днес в парламента с гласовете на депутатите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с гарантирахме непрекъснатата работа на миньори и енергетици в Маришкия басейн", казаха те. 

Миньорите поискаха и гаранция, че средствата, отпуснати днес, ще бъдат използвани по предназначение. От страна на парламентарните групи на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с поехме категоричен ангажимент и ще изискваме непрекъснато информация за развитието на процеса от министъра на енергетиката и от ръководството на мините", пишат в официалната си страница от Политическа партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, като приложиха и снимки от срещата. Минути по-късно информация за разговорите беше публикувана и в страницата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в социалната мрежа. 

Димитър Манолов: Сръбски електроцентрали си купуват въглища от нас, правят ток и ни го продават

Над 1500 енергетици протестираха под прозорците на властта днес, а центърът на София продължаваше да е под блокада. Националният протест на енергетици и миньри започна на фона на гледането на второ четене на Закона за енергетиката, с които се предлага отлагане с година на либерализацията на пазара на електроенергията. Енергетиците и миньорите продължават да настояват за гарантирано изкупуване от страна на държавата на тока, произведен от тях, както и за адекватна енергийна стратегия. Според синдикалистите нищо от обещаното им през октомври от предишното правителство не е напълно изпълнено.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1302 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 07:01

3
❤️ Г­­о­р­­­е­щ­и­ ­­­м­­­о­­м­­­и­ч­е­­т­а­­ ­­в­и­­­ ­о­­­ч­­­а­­­к­­в­­а­­т ­-­­­ X­­1­­8­­.­F­­­U­N
шиши

2024.04.25 | 16:25

2
циганина пеевски каквото като имаш пари крадени от народа милярди знаем къде живееш торба с лайна
шиши

2024.04.25 | 16:21

1
тази с виня ще му взривим главата

Добави коментар

Водещи новини