Новият земеделски министър Георги Тахов положи клетва

  • 24 април 2024 11:17

  • 571
  • 2
Новият земеделски министър Георги Тахов положи клетва
©

Георги ТаховГеорги ТаховГеорги Тахов е роден през 1971 година. Завършил е езикова гимназия "Бертолт Брехт" в Пазарджик., назначен за служебен министър на земеделието, положи клетва пред Народното събрание.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети изчете указа на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, с който се правят структурни промени в служебния кабинет с министър-председател Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Президентът назначи Димитър Главчев и за външен министър

С указа си президентът Радев назначава Главчев и за служебен министър на външните работи, а Тахов - за служебен министър на земеделието и храните. 

Желязков посочи, че назначеният за служебен премиер Главчев вече е положил клетва като член на Министерския съвет и затова клетвата като член на Министерския съвет ще бъде положена от Георги ТаховГеорги ТаховГеорги Тахов е роден през 1971 година. Завършил е езикова гимназия "Бертолт Брехт" в Пазарджик., назначен за министър на земеделието и храните.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
571 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 07:07

2
❤️ Г­­о­р­­­е­щ­и­ ­­м­­­о­м­­­и­­­ч­­е­­­т­­а­ ­­в­­и­­­ ­о­­ч­­а­­к­­­в­­­а­­т ­­­-­­­ X­1­­­8­­­.­­­F­U­­­N

2024.04.24 | 11:35

1
da bre novata podloga na grob se zakle da im sluji viarno i predi vsicko dohodno.

Добави коментар

Водещи новини