Атанас Зафиров: Ваня Григорова е поредният неблагодарник, използвал БСП за лични амбиции

  • 23 април 2024 17:06

  • 1357
  • 8
Атанас Зафиров: Ваня Григорова е поредният неблагодарник, използвал БСП за лични амбиции
© Нова тв

Когато се появи възможност да управляваме, веднага се появяват и дубликати - "спасители" и "месии". Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на е пример за опит за превземане на партията отвътре, поредният неблагодарник, използвал БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за лични амбиции. Тя стана съпричастна на модела на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Това заяви зам.-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Атанас Зафиров в ефира на Нова.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 905

„Нагледахме се през годините на хора, използвали БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е като ракета носител, за лични амбиции. Много бързо след това забравяха на какво дължат успехите си. Григорова е класически такъв пример, и то пресен. Тя много бързо ще разбере, че без подкрепата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е резултатът ѝ ще бъде различен. За няколко месеца четири пъти излъга избирателите си. Обещаваше да вдига заплатите, но най-напред вдигна своята”, посочи той.

По думите му на 1 май ще има събрание на лявопатричното център пространство.

Ваня Григорова влиза в битката за парламентарния вот

 „Само БСП  е принципна и последователна, не се поддадохме на внушенията да не бъдем срещу модела на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Направихме си изводи - не налагаме хора на всяка цена. Понякога те доказват, че имат коренно различни намерения. Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в е поредното разочарование. Борбите ѝ са били театър, издигането ѝ от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е морален проблем. Тя нанася щета на политическата система. За кандидатите за евродепутати ще заложим на хора, доказали, че могат да защитават националните интереси, дори и подложени на големи изкушения - сплав от нови и познати лица", категоричен е Зафиров.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1357 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Снежко Снежев

2024.04.24 | 02:40

8
Или пък вие за пореден път се оставихте да ви... изклецат през гащите?!?
????

2024.04.23 | 23:49

7
Защо подбирате коментарите
Ванко…

2024.04.23 | 20:07

6
И двамата в китайско село до покопате...

2024.04.23 | 18:18

5
"Тя не е била член на БСП " и кога в последните си години БСП е имала подобен успех?

2024.04.23 | 17:57

4
Тъпан,партията ви потъна до пето място. Хващайте се за ръчички с откачената лидерка и другите педераси и изчезвайте.
е.-.-.-

2024.04.23 | 17:35

3
И за какво да ви е благодарна ? Затова , че се отрекохте от нея , или затова ,че по всякакъв начин се опитвахте да й пречите?
Ели

2024.04.23 | 17:34

2
Ваня винаги е подчертавала, че не е от БСП. Не си измисляйте и не създавайте конфликти.
Наблюдател

2024.04.23 | 17:28

1
Точно ти ли Атакасчо, го казваш..... Никой не те иска в родният Бургас, а и в другите градове, където беше на първа позиция.... След теб е потоп.... Скрий се.... Че скоро, като наричат Корнелия и ти отиваш с нея в канала... Или може да си останете 5-6 човека, и да сте на ръководни постове до пенсионирането ви.....

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини