Мирослав Найденов: Проблемите в земеделието няма да се решат с магическа пръчка

  • 22 април 2024 18:04

  • 413
  • 2
Мирослав Найденов: Проблемите в земеделието няма да се решат с магическа пръчка
© БТВ

Ако мотивите за освобождаването на земеделския министър Кирил ВътевКирил ВътевКирил Вътев в член на Управителния съвет на Асоциацията на месопреработвателите и собственик на са актуални, те са били актуални и към момента на назначаването му, т.е. не би трябвало премиерът Главчев да го назначи. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ бившият министър на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Това не са неща, които са се случили за една седмица, като например помощта за земеделците заради вноса от Украйна. Ако можем да гадаем, може би премиерът Главчев първоначално не се е запознал с тези проблеми. Възможно е да е отчел като евентуална заплаха и евентуални протести срещу Вътев, заяви Найденов.

Вече има назначен нов министър. Хубавото е, че идва човек от системата, няма да му трябва гратисен период, за да се запознае с работата, добави той.

Президентът назначи Димитър Главчев и за външен министър

Нещата няма да се решат с магическа пръчка. Това са проблеми, трупани с месеци и с години назад. Дано идването на нов човек даде допълнителен тласък на администрацията, каза още Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

По думите му по-ефективно е частни фирми да извършват фитосанитарния контрол на граничните пунктове, отколкото държавата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
413 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.22 | 22:49

2
Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук----> shout.to/ketoex
Чиляк

2024.04.22 | 19:33

1
Ще се решат от тъпанари алчни майкопродавци

Добави коментар

Водещи новини