Официално: Костадин Паскалев не е кандидат на БСП

  • 24 юни 2011 16:14

  • 1883
  • 2
Официално: Костадин Паскалев не е кандидат на БСП
©

Костадин Паскалев официално не е сред кандидат-кметовете на БСП. В Благоевград БСП издига Емил Костадинов. Националният съвет на БСП днес утвърди кандидатите за кметове на 47 общини, сред които Бургас, Пазарджик, Перник, Благоевград, Горна Оряховица и Созопол.

Номинациите бяха гласувани заедно, без дискусия. Това е първата група от кандидати, издигнати от партийните конференции по места. Кметът на Перник Росица Янакиева е номинирана за втори мандат начело на града. В Белене и Гоце Делчев също са номинирани досегашните кметове - съответно Петър Дулев и Владимир Москов. БСП издига за кмет на Бургас Павел Маринов, в момента общински съветник и директор на Проекта „Супер Бургас”. В Горна Оряховица е издигнат Георги Рачев, който е директор на транспортна фирма, в Созопол - Тихомир Янакиев, директор на банков клон, а в Пазарджик - Румен Петков, адвокат.

Секретарят на БСП Евгений Узунов отбеляза, че има готовност на 9 и 16 юли да се проведат други заседания на НС на партията, на които да бъдат утвърдени останалите кандидати за кметове. По думите му някои от кандидатите за кметове ще бъдат утвърдени и след събора на Бузлуджа.

След одобряването на първата група кандидати за градоначалници част от членовете на НС на БСП напуснаха залата. Висшият орган на партията обсъжда управленските проекти на партията в областта на икономиката и енергетиката, на транспорта и инфраструктурата и на информационните технологии и съобщенията.

Последвайте канала на

Novini.bg
1883 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
аа

2011.06.24 | 21:29

1
Не знам за какво мисли да се кандидатира, ама в Благоевград нямаме търпение да се махне от кметското място и да се спре да се подиграва с нас. С тия "улици", "кръгови" и т.н. (нарочно ги слагам в кавички) направо ни показва какво означава да си безочлив наглец!
иван

2011.06.24 | 21:38

2
България е една от най-силните държави в еРепублик - толкова силна, че предизвиква завистта на някои от съседите си, които се съюзиха за да ни заличат!В момента България води тежка война с ТУРЦИЯ,която много трудно удържаме..Ела, регистрирай се - ХОРАТА са най-ценният ресурс!!!" Можете да се регистрирате от http://www.erepublik.com/en/referrer/Tonny92

Добави коментар

Водещи новини