Министър Павлова: Законност и справедливост не са кухи фрази

  • 16 април 2024 10:06

  • 363
  • 2
Министър Павлова: Законност и справедливост не са кухи фрази
© Булфото

В дни като днешния за пореден път заявяваме и напомняме, че законност и справедливост не са кухи фрази. С тези думи служебният правосъден министър Мария ПавловаМария ПавловаМария Павлова е служебен министър на правосъдието в кабинета на Огнян Герджиков. На 9 април 2024 г. е честити Деня на Конституцията и юриста.

От усилията, почтеността и професионализма на всеки от нас зависи отстояването на демократичната и правова държава, посочва тя, цитирана във Фейсбук страницата на ведомството.

Преди 145 г. народните представители от Учредителното събрание във Велико Търново приемат първия основен закон на възродената българска държава и полагат темелите на новата демокрация.

Президентът: Търновската конституция е израз на държавнически подход

В преамбюла на действащата Конституция народните представители от Седмото Велико Народно събрание издигнаха във върховен принцип правата на личността, нейното достойнство и сигурност и прогласиха решимостта си за създаване на демократична, правова и социална държава, казва Павлова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
363 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.16 | 16:42

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman
анонисимус

2024.04.16 | 10:45

1
Кухи са,кухи са,поне в Ганюландия е така.

Добави коментар

Водещи новини