Ревизоро: В Митниците се случва едно пренареждане

  • 14 април 2024 18:16

  • 1487
  • 1
Ревизоро: В Митниците се случва едно пренареждане
© Нова

В Митниците се случва едно пренареждане. Такова мнение изрази бившият шеф на агенцията и бивш министър на околната среда и водите Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

„Самият факт, че слагаш за зам.-директор човек извън системата, после го правиш директор. Това е за да не се случи нищо ли? В един момент може да останеш с впечатление, че ДАНС се бори срещу самата себе си. Не е така, но самият факт, че бяха намерени камиони, не е добре. Трудно могат да бъдат свързани с Петя Банкова. До този момент контрабанда не видяхме. Това, че аз познавам вас, вие познавате него, той познава нея, нищо не значи”, смята Димитров.

Бившият шеф на НСБОП ген. Кирил Радев с коментар на скандалите в МВР

Той направи коментар и относно служебния кабинет.

„Главчев не заслужава всичко това нещо. Всички се отрекоха от него. Не върви „изчегъртване”, няма за кога. В Митниците няма време за смяна на хора”, поясни бившият министър.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1487 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.14 | 21:22

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини