Валентин Мундров: Ще организирам най-прозрачното удостоверяване на машините за вота

  • 09 април 2024 14:11

  • 536
  • 3
Валентин Мундров: Ще организирам най-прозрачното удостоверяване на машините за вота
© Министерство на електронното управление

Гарантирам, че ще организирам най-прозрачното удостоверяване на машините за предстоящите европейски и парламентарни избори. Това заяви служебният министър на електронното управление Валентин МундровВалентин МундровВалентин Мундров е назначен за министър на електронното управление в служебния кабинет с, който прие ръководството на министерството от своя предшественик Александър ЙоловскиАлександър ЙоловскиАлександър Йоловски е магистър по политология от Софийски университет „Св. Климент.

Министър Мундров пое ангажимент за възстановяване на доверието сред избирателите в изборния процес при машинното гласуване."Лично ще ръководя техническата организация при удостоверяването на машинит", посочи още той.

Валентин МундровВалентин МундровВалентин Мундров е назначен за министър на електронното управление в служебния кабинет с добави, че освен организирането на удостоверяването на техническите устройства за машинно гласуване, както и обезпечаването на видеонаблюдението в реално време и видеозаснемането след края на изборния ден в секционните избирателни комисии, ще продължи процесите за пълна прозрачност във всички аспекти на дигиталната трансформация.

Александър ЙоловскиАлександър ЙоловскиАлександър Йоловски е магистър по политология от Софийски университет „Св. Климент заяви, че оставя една добре работеща структура и се ангажира при необходимост да дава своята експертна оценка.

Андрей Цеков очерта основните приоритети пред служебния министър Виолета Коритарова

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
536 3

Коментари 3

Добави коментар
ХараКиро Тъпото

2024.04.09 | 17:20

3
..........................Валентин Мундров: Ще организирам най-прозрачното удостоверяване на машините за вота................ама без " ала - бала с президента", без да се копира кода на машините за да си "поиграе" някой с него в къщи и без ХараКиро Тъпото да раздава кодовете на машините ли? Ако е така - мооооже.
XAXA

2024.04.09 | 15:48

2
Tiq ubavci ot IO i prozrachno organizirane na izbori e nesavmestimo tvardenie!!!а

2024.04.09 | 15:26

1
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Водещи новини