Андрей Цеков очерта основните приоритети пред служебния министър Виолета Коритарова

  • 09 април 2024 12:44

  • 506
  • 1
Андрей Цеков очерта основните приоритети пред служебния министър Виолета Коритарова
© МРРБ

Ще се постарая да продължа започнатото от екипа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и в работата ми ще има приемственост. Без приемственост няма как да продължим напред. Това каза служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета КоритароваВиолета КоритароваВиолета Коритарова е назначена за министър на регионалното развитие и благоустройството в при поемането на поста от досегашния министър Андрей ЦековАндрей ЦековАндрей Цеков е роден в София на 13 април 1973 г. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на регионалното.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 820

"Наясно съм, че има доста работа, а периодът е кратък. Затова е важно да не забавяме темпото, да не губим време и да завършим това, което е започнато", подчерта Коритарова.

Тя обясни, че към момента има известно забавяне в изпълнението на проектите, заложени в Националния план за възстановяване и устойчивост, изпълнявани от МРРБ, но ще се постарае да навакса забавянето.

Андрей ЦековАндрей ЦековАндрей Цеков е роден в София на 13 април 1973 г. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на регионалното от своя страна пожела успех на новия министър и очерта няколко основни параметри, по които оставя "фронт за работа" на приемничката си. На първо място той постави строителството на четирите основни магистрали – "Хемус", "Европа", "Русе – Бяла" и "Видин-Ботевград". 

"Основните ремонти също са част от проектите, които ще дадат възможност за усвояване на капиталови средства", добави Цеков и обясни, че има известно изоставане с издаването на разрешения за строеж по някои основни ремонти, което е слабост на Агенция "Пътна инфраструктура".

Мария Павлова прие поста от Атанас Славов

"Колосална работа свърши екипът на МРРБ по "общинската програма", подчерта още той и изтъкна, че във ведомството работят изключителни професионалисти.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
506 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.09 | 15:30

1
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини