Служебният спортен министър: Основна цел е осигуряването на спокойствие на федерациите, спортистите и треньорите

  • 09 април 2024 12:32

  • 480
  • 3
Служебният спортен министър: Основна цел е осигуряването на спокойствие на федерациите, спортистите и треньорите
© Министерство на младежта и спорта

„Основна цел е осигуряването на спокойствие на федерациите, клубовете, спортистите и треньорите. Уверявам ги, че ще направя всичко възможно да имат нормален работен процес, защото остават няколко месеца до Олимпийските игри в Париж. Сигурен съм, че нашите спортисти ще продължат да работят усилено, ще покажат своя потенциал и ще завоюват още квоти за най-големия спортен форум“. Това заяви служебният министър на младежта и спорта Георги ГлушковГеорги ГлушковГеорги Глушков е назначен за служебен министър на младежта и спорта в кабинета, който пое поста от Димитър ИлиевДимитър ИлиевДимитър Илиев е осемкратен рали шампион на България и е единственият българин, печелил три пъти на церемония в ММС, съобщиха от ведомството.

Глушков изказа благодарност за гласуваното доверие от страна на министър-председателя Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в и увери, че екипът на ММС ще направи най-доброто за българския спорт през следващите няколко месеца.

Министърът подчерта, че сред основните му приоритети е подсигуряването на българските спортни клубове. „В клубовете се работи изключително много и ще положа максимални усилия да подпишат своите договори с ММС в най-кратки срокове“, категоричен бе Глушков.

Друга цел, която си поставя министърът на младежта и спорта, е да даде възможност на треньорските кадри да повишат своите познания чрез организирането на семинари, на които българските специалисти да обменят опит с доказани експерти от чужбина.

Георги ГлушковГеорги ГлушковГеорги Глушков е назначен за служебен министър на младежта и спорта в кабинета обяви, че ще има трима заместник-министри с ресори „Спорт“, „Младежки дейности“ и „Финанси“.

Служебният кабинет "Главчев" положи клетва

Димитър ИлиевДимитър ИлиевДимитър Илиев е осемкратен рали шампион на България и е единственият българин, печелил три пъти отчете свършеното от неговия екип през последните месеци и добави, че винаги има какво да се надгради. „Радвам се, че предавам щафетата в ръцете на министър Глушков, който е човек с много високи морални ценности. С него работихме много добре като председател на Българската федерация по баскетбол“, каза Илиев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
480 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 07:51

3
❤️ Г­о­р­е­щ­и­­­ ­­м­о­­­м­­и­­­ч­­­е­­­т­­а­­ ­­­в­­и­­­ ­­о­­ч­­­а­­­к­в­а­­­т ­­­-­­­ X­­­1­­­8­.­­­F­U­N

2024.04.09 | 15:30

2
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox
Оз

2024.04.09 | 12:55

1
Е така се прави приемственост , от професионалист на по-професионалист , знаят хората от дъно работата и знаят как се върви по пътя . А не разни дето хабер нямат какво ще работят .

Добави коментар

Водещи новини