Цончо Ганев: От "Възраждане" нямаме доверие в това какво предстои да свърши служебното правителство

  • 09 април 2024 10:12

  • 403
  • 3
© Novini.bg

Отдавна предупреждавахме, че промените в Конституцията ще ни изправят пред конституционна криза и ако бъде избегната към днешна дата, това ще е с цената, че служебното правителство ще бъде ярко овладяно от сегашните управляващи. Това каза депутатът от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Цончо Ганев пред журналисти в парламента, след като служебното правителство с премиер Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в положи клетва, предаде репортер на Novini.bg.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 905

Към момента имаме изключително балансирано правителство и то е балансирано между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", защото от предишното правителство не само, че имаме четири ярки лица, а и министърът на транспорта е член на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". Оттам нататък е ясно, че това правителство изпълнява това, което изпълняваше редовното правителство, заяви Ганчев.

Ние като политическа сила нямаме доверие в това какво предстои да свърши това правителство, нямаме доверие и на вътрешния министър, но преди всичко сме насочени да стимулираме хората, които не гласуват, не вярват и мислят, че купеният и корпоративен вот решават всичко. Тези 60% негласуващи трябва да знаят, че алтернатива винаги има и трябва да повярват в себе си си. Има алтернатива, трябва да отидем на избори, за да преборим купения и корпоративен вот. Това ни очаква. Всеки един трябва да знае, че негласувайки, оставя това, което предстои пред нас като държава, на раменете на купения и корпоративния вот, подчерта депутатът от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Служебният кабинет "Главчев" положи клетва

Според депутата корупционните скандали в момента са плод на сблъсък на различните лобита на управляващите, а овладяването на държавата продължава с мощна сила. Искам да попитам управляващите какво ще правят, ако Конституционният съд върне реформите в Конституцията – няма да се промени нищо в следващите 2-3 месеца, но ще лъсне цялата безпомощност, коментира представителят на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". Нищо не се случи от това, с което се оправдаваше съществуването на кабинета "Денков" – съдебна реформа, влизане в Шенген и Еврозоната, изтъкна той. 

Депутатът коментира и казуса с главния секретар на МВР Живко Коцев. Изключително срамно е, вижда се, че това не е само една персона като главен секретар на МВР, срамно и позорно е, че това е част от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" - човекът, който трябваше да бъде председател на държавния щаб за провеждане на изборите, коментира Ганев. Той добави, че е срамно, че човекът, назначен лично от Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на да ръководи "Митниците", вече е под постоянен арест. 


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
403 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
фюрерчето Копейкин

2024.04.09 | 11:22

3
ха, ха, ха - и този зализан руски г.ъ.з.олизец подготвя почвата за изборната си загуба.

2024.04.09 | 11:06

2
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

2024.04.09 | 10:30

1
РУСКИТЕ ЦЕННОСТИ - СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ, РЕЛИГИОЗЕН ФАНАТИЗЪМ, СРЕДНОВЕКОВНА ВОЙНСТВЕНОСТ, ПРОСТОТИЯ, ДЕГРАДАЦИЯ НА ИЗКУСТВО, КУЛТУРА И МОРАЛ, ХУЛИГАНСТВО, БАНДИТИЗЪМ, КОРУПЦИЯ, МОШЕННИЧЕСТВО.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини