Стоян Михалев: Разследването в Агенция "Митници" напомня на аферата "Нексо"

  • 06 април 2024 22:03

  • 6530
  • 37
Стоян Михалев: Разследването в Агенция "Митници" напомня на аферата "Нексо"
© Bulphoto (архив)

Разследването в Агенция "Митници" напомня на аферата "Нексо". Това каза депутатът от Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от (ПП-ДБ) Стоян Михалев пред БНТ. 

"Живко Коцев е бил притискан да подаде оставка от страна на вътрешния министър и от висши кадри на прокуратурата. Всяка една информация, която споделя в ефир, може да застраши живота му", заяви Михалев.

Според новия вариант на Конституцията главният прокурор няма никакво отношение към проверките на по-низшестоящата прокуратура, припомни Михалев и, а за "взаимовръзката между вътрешния министър и висшия кадър на прокуратурата можем само да гадаем".

Асен Василев: ПП не е помогнала за легитимацията на Пеевски

"Г-н Сарафов е най-усмихнатият снимков приятел на Пепи Еврото, затова тези задкулисни зависимости е абсолютно възможно да работят в тази ситуация", изтъкна той.

Михалев смята, че вътрешният министър е искал да премахне Живко Коцев заради предстоящата организация на изборите.

"Най-ясен отговор получихме от вътрешния министър на заседанието на парламента - там ни каза, че функцията на главният секретар на МВР по време на избори е да отговаря за това дали е защитен вотът. Тоест, целта е той да бъде махнат, за да дойде човек, който ще бъде много благосклонен към купуването на гласове", каза депутатът от ПП-ДБ.

Според него разследването в "Митници" напомня на аферата "Нексо".

"С невероятен публичен резонанс, ангажирани служби и медии, говорители... Какво се случи, произлезе ли някаква присъда от това? Защото единственото, което последва е, че България е съдена за над 2 милиарда долара. Как е възможно новият директор на митниците, който е назначен преди месец, да е оглавил такава схема, като се казва, че тя е започнала от 2015 година?"

По думите му в цялата ситуация се цели политическо влияние, защото определени хора "имат властова абстиненция и са свикнали да управляват всички схеми в държавата".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6530 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар
Божо

2024.04.07 | 13:33

37
Стоянчо , като те гледам направо ми се доповръща

2024.04.07 | 08:02

36
ДАНС. ОТ. 20 Г. ЗНАЯТ. ЗА. КОНТРАБАНДИСТА ПАСКАЛ, СЕГА. ТОЙ. ИЗЛЕЗЕ. ЧЕ. Е СЪТРУДНИК. НА. ДАНС, ЗНАЧИ. ДАНС. УЧАСТВА. ПРЯКО. В. КОНРАБАНДАТА В. БЪЛГАРИЯ.

2024.04.07 | 08:01

35
ДАНС. ОТ. 20 Г. ЗНАЯТ. ЗА. КОНТРАБАНДИСТА ПАСКАЛ, СЕГА. ТОЙ. ИЗЛЕЗЕ. ЧЕ. Е СЪТРУДНИК. НА. ДАНС, ЗНАЧИ. ДАНС. УЧАСТВА. ПРЯКО. В. КОНРАБАНДАТА В. БЪЛГАРИЯ.

2024.04.07 | 08:00

34
ДАНС. ОТ. 20 Г. ЗНАЯТ. ЗА. КОНТРАБАНДИСТА ПАСКАЛ, СЕГА. ТОЙ. ИЗЛЕЗЕ. ЧЕ. Е СЪТРУДНИК. НА. ДАНС, ЗНАЧИ. ДАНС. УЧАСТВА. ПРЯКО. В. КОНРАБАНДАТА В. БЪЛГАРИЯ.
софийските меки китки костя и цончо

2024.04.07 | 06:08

33
тя на много други работи напомня - и на разследването на "източването на данни от НАП", и на нексо-пексо, и на "аферата" с неграмотно написания от радева бурма "доклад" за "фалшификация на машините"... Но "мъдрият български народ" кълве, така че още много такива "разследвания" ще има.
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 23:18

11
ХОДИ ДА СЕ ЛАААШКАШ БЕ ССФФФИНЯЯЯЯЯ МММРРЪЪЪЪЪСССНААА СССФФФИНЯЯЯЯ ПЕДАААЛЛЛЧЕЕЕ ... ПОДСКАЧАШ КАТО МОМИЧЕНЦЕ НА СТОЛА ....
Стоянчо е говнец

2024.04.07 | 00:36

32
Да
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 23:46

27
АААААХХХХХААААА
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 23:20

12
ДРУГАРКАТА МИТНИЧАР НА АСЕН ВАСИЛЕВ Я ЗАКОВАХА ДАНС СЪС СЪДЕЙСТВИЕ НА МЕЖДУНАРОДНИ СЛУЖБИ .... ,ААААААААХХХХХАААААААААААААА .....
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 23:32

15
ЕДНО ВРЕМЕ В ЯМБОЛ през 90. -те , НАЧАЛНИКА НА РПУ - ЯМБОЛ.... БЕШЕ КОНТРАБАНДИСТ НА МИТНИЦАТА...ТОЙ ЛИЧНО ВДИГАШЕ ТЕЛЕФОНА И КАЗВАШЕ КОЙ ТИР НА КЪДЕ ДА МИНАВА ..И КЪДЕ ДА РАЗТОВАРВА ....И ОТ ТАМ ПО КАНАЛИ ЗА ДРУГИ ДЪРЖАВИ.... КАЗВАШЕ СЕ АЛЬОША АЛЕКСИЕВ ... КОМУНИСТ ОТ ДС ....
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.07 | 00:34

31
ахаха
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 23:48

28
Аааххххаа, щерка му на Альоша беше к,урва в Ямбол
МИТНИЧАРКА АСЕН ВАСИЛЕВ

2024.04.06 | 23:45

25
КОНТРАБАНДА......И ...... ПРОМЯНА .......ПП ....А?!??
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 23:43

23
ААААААААААХХХХХААА
ПП СА .....

2024.04.06 | 23:42

19
ПРОМЯНАТА ПП ......БИЛИ КОНТРАБАНДИСТИ ...... АААААААХХХХХХААА ....... , ГОЛЯМА " ПРОМЯНА" .......,А?!??.....
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 23:35

17
СЕГА СЪЩИЯ АЛЬОША АЛЕКСИЕВ Е ДИРЕКТОР НА ВИДОНА - ЯМБОЛ ....И ЗАВОД ЗА ПЛАСТМАСА .... ДО ХИМИЧЕСКИЯ КОМБИНАТ " ЯМБОЛЕН" ....ДИМИТЪР ДИМОВ
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 23:33

16
С ЕДНА ДУМА....ОТ БСП....... АЛЬОША АЛЕКСИЕВ .....
К,У,Р„Д,У

2024.04.06 | 23:43

21
"Задни Бузи за Проверка Молим"
К,У,Р„Д,У

2024.04.06 | 23:55

30
К..У,Р,В,И,,Т , Е И П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т. .Е от З..а..д,,у,н,а,й,с,к,а,,т,а Д..ъ..р..ж..а..в..н..а )не (Сигурност (T)рДАНС Празнуват 7 Години от З,,а,,ч,,е,,в,,а,,н,,е, то си в КГБ !!! С,Е,Д,Е,М ГОДИНИ П.О..Д..Р..И..В..Н.А А,Н,Т,,И,,Б,,Ъ,,Л,,Г,,А,,Р,,С,,К,,А ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА М..А..С..К..В..А И А,,Н,,А,,Д,,О,,Л,,А !!! Г,е,й Бардака (T)рДАНС го създаде Херсонския П..е..д..е..р.а.с..т от Хазарски произход с Руско гражданство и син на Масов У.б.и.е.ц С.ъ.рГ,Е,Й Яков да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и.. я К,о,л,о,н,и,а,л,е,н К,е,н,,е,,ф окупиран преди 137 години от Руски К,о,,п,е,,л,е,т,а за 32 тона злато. В ДАНС освен Руски К,..у..р..в..и и П,е,,д,е..р..а..с..т..и друго не вирее. Има и някой и друг Рязан ПОМАК назначен главно като Шофьорче да вози Ш,,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и,,т,,е на Амбразурата, като Сертовия Тъпкач Момчил или Станишевския Е,б,,а,ч Асан Ибраимов Омеров от село Градежница. Агентите ( П..а..ч..а..в..р..и..т..е) в (T)рДАНС освен по Г,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,р,в,а,,р..н..и..ц..и..т..е на Митко Полицая и на екс министър Червеняков брат му. Херсонския П,,е,д,е,р,а,с,т с Руско гражданство Сър Г.е..й Яков има високи изисквания към Щатните и Нещатни Ш,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и трудещи се на заплата и хонорар в създадения от него Б..а..р..д..а..к (T)рДАНС. Мъжка П,,р,,о,,с,т,и,т,у,т,к,,а -Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (T)рДАНС. Кандидат П,а,ч,а,в,р,,и,т,,е в (T)рДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н..а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т,Е,Р,,И,Т,Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шумен Калин Кръстев ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски ПИШКИ !
К,У,Р„Д,У

2024.04.06 | 23:44

24
К..У,Р,В,И,,Т , Е И П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т. .Е от З..а..д,,у,н,а,й,с,к,а,,т,а Д..ъ..р..ж..а..в..н..а )не (Сигурност (T)рДАНС Празнуват 7 Години от З,,а,,ч,,е,,в,,а,,н,,е, то си в КГБ !!! С,Е,Д,Е,М ГОДИНИ П.О..Д..Р..И..В..Н.А А,Н,Т,,И,,Б,,Ъ,,Л,,Г,,А,,Р,,С,,К,,А ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА М..А..С..К..В..А И А,,Н,,А,,Д,,О,,Л,,А !!! Г,е,й Бардака (T)рДАНС го създаде Херсонския П..е..д..е..р.а.с..т от Хазарски произход с Руско гражданство и син на Масов У.б.и.е.ц С.ъ.рГ,Е,Й Яков да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и.. я К,о,л,о,н,и,а,л,е,н К,е,н,,е,,ф окупиран преди 137 години от Руски К,о,,п,е,,л,е,т,а за 32 тона злато. В ДАНС освен Руски К,..у..р..в..и и П,е,,д,е..р..а..с..т..и друго не вирее. Има и някой и друг Рязан ПОМАК назначен главно като Шофьорче да вози Ш,,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и,,т,,е на Амбразурата, като Сертовия Тъпкач Момчил или Станишевския Е,б,,а,ч Асан Ибраимов Омеров от село Градежница. Агентите ( П..а..ч..а..в..р..и..т..е) в (T)рДАНС освен по Г,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,р,в,а,,р..н..и..ц..и..т..е на Митко Полицая и на екс министър Червеняков брат му. Херсонския П,,е,д,е,р,а,с,т с Руско гражданство Сър Г.е..й Яков има високи изисквания към Щатните и Нещатни Ш,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и трудещи се на заплата и хонорар в създадения от него Б..а..р..д..а..к (T)рДАНС. Мъжка П,,р,,о,,с,т,и,т,у,т,к,,а -Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (T)рДАНС. Кандидат П,а,ч,а,в,р,,и,т,,е в (T)рДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н..а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т,Е,Р,,И,Т,Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шумен Калин Кръстев ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски ПИШКИ !
К,У,Р„Д,У

2024.04.06 | 23:43

22
К..У,Р,В,И,,Т , Е И П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т. .Е от З..а..д,,у,н,а,й,с,к,а,,т,а Д..ъ..р..ж..а..в..н..а )не (Сигурност (T)рДАНС Празнуват 7 Години от З,,а,,ч,,е,,в,,а,,н,,е, то си в КГБ !!! С,Е,Д,Е,М ГОДИНИ П.О..Д..Р..И..В..Н.А А,Н,Т,,И,,Б,,Ъ,,Л,,Г,,А,,Р,,С,,К,,А ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА М..А..С..К..В..А И А,,Н,,А,,Д,,О,,Л,,А !!! Г,е,й Бардака (T)рДАНС го създаде Херсонския П..е..д..е..р.а.с..т от Хазарски произход с Руско гражданство и син на Масов У.б.и.е.ц С.ъ.рГ,Е,Й Яков да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и.. я К,о,л,о,н,и,а,л,е,н К,е,н,,е,,ф окупиран преди 137 години от Руски К,о,,п,е,,л,е,т,а за 32 тона злато. В ДАНС освен Руски К,..у..р..в..и и П,е,,д,е..р..а..с..т..и друго не вирее. Има и някой и друг Рязан ПОМАК назначен главно като Шофьорче да вози Ш,,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и,,т,,е на Амбразурата, като Сертовия Тъпкач Момчил или Станишевския Е,б,,а,ч Асан Ибраимов Омеров от село Градежница. Агентите ( П..а..ч..а..в..р..и..т..е) в (T)рДАНС освен по Г,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,р,в,а,,р..н..и..ц..и..т..е на Митко Полицая и на екс министър Червеняков брат му. Херсонския П,,е,д,е,р,а,с,т с Руско гражданство Сър Г.е..й Яков има високи изисквания към Щатните и Нещатни Ш,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и трудещи се на заплата и хонорар в създадения от него Б..а..р..д..а..к (T)рДАНС. Мъжка П,,р,,о,,с,т,и,т,у,т,к,,а -Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (T)рДАНС. Кандидат П,а,ч,а,в,р,,и,т,,е в (T)рДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н..а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т,Е,Р,,И,Т,Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шумен Калин Кръстев ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски ПИШКИ !
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 23:50

29
ЛЮЛЯКА ГО ссСЪЪРБИ ГаЗ,ъ ...... СЕГА ШЕ ЛАЙЙЙНАРСссТВА .......СЕГА ..... НАДУШВАМ ГО .....МИИИРРРИИЗЗЛИВЕЦООО
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 23:26

13
КОГАТО В МИТНИЦИТЕ ИМА КОНТРАБАНДА..., ТОВА ОЗНАЧАВА НИСКА СЪБИРАЕМОСТ НА ПРИХОДИ ПО ПОТОКА НА ДЕКЛАРИРАНИ СТОКИ И АКЦИЗИ ..., КОГАТО СТИГНЕ ДО ОПРЕДЕЛЕНА ТОЧКА КОНТРАБАНДАТА,ТЯ ПОДБИВА ПАЗАРА И ИКОНОМИКАТА.. , ...ТОВА ОЗНАЧАВА НЕСЪБИРАЕМОСТ ПО ДДС В БЮДЖЕТА ..........., ТИЯ ЧЕРРВЕНИ СФФФИНЕ ОТ ПП ....СА ПО ЛАКОМИ И ОТ БКП И ДС ..... ПО МИТНИЦИТЕ ПРЕЗ 90 ТЕ ...И НАЧАЛОТО НА НИВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ ...
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 23:46

26
дааа
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 23:28

14
ЛЮЛЯКА ДАЛИ Е БИЛ КОНТРАБАНДИСТ НА КУЧЕШКИ ФАААШШКИИ ....., ЛЮЛЯКА ПЕДАЛА ТУКА ЛИ Е ....

Добави коментар

Водещи новини