Васил Терзиев нареди на районните кметове да опишат незаконни постройки и сгради в София

  • 05 април 2024 20:46

  • 1114
  • 4
Васил Терзиев нареди на районните кметове да опишат незаконни постройки и сгради в София
© Булфото (архив)

Премахването на незаконните сгради в ловното стопанство провокира много граждани да подават сигнали за други незаконни или опасни обекти. Благодаря на всички за ангажираността и предложенията. 

Това написа на личната си страница във Фейсбук кметът на София Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите. Ето какво още сподели той:

"Издадох заповед за стартиране на обходи и проверки на имоти общинска и държавна собственост във всички райони на София за установяване на незаконни постройки и опасни сгради. Районните кметове и техните администрации ще имат 3 месеца, за да установят незаконните постройки и сградите, за които има риск от срутване, възникване на пожар, негодни са за използване, не могат да бъдат ремонтирани или са вредни в санитарно-хигиенно отношение. Ще направим данните от проверките публични, когато съберем цялата информация. 

СО започна премахването на три незаконни постройки край яз. "Искър"

Като следваща стъпка планираме огледи и картиране на незаконни или описани постройки и в частни имоти.

Столична община не за първи път премахва незаконни постройки. Целта ни този път е да подобрим цялата система по контрол, установяване, бюджетиране и осигуряване на средства за премахване на незаконни постройки и планирането на тези дейности, вместо действия на парче".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1114 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 07:59

4
❤️ Г­­о­­­р­­­е­­­щ­­и­­­ ­м­­о­­м­­­и­ч­е­­­т­­­а­­ ­в­и­­­ ­­­о­­­ч­а­к­в­а­­т ­-­­­ X­­­1­­8­­.­­F­­­U­­­N
Георги Илиев Митев

2024.04.06 | 04:14

3
Всички алкохолици, дрогиращи се, психопати и роми са "добре дошли" в квартал ""Обеля " 2.

2024.04.05 | 23:58

2
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

2024.04.05 | 22:40

1
А гетото на " Константин Величков" КОГА !!?????

Добави коментар

Водещи новини