Даниел Митов: Досегашните ни партньори живеят в състояние на перманентна фрустрация

  • 05 април 2024 18:49

  • 2042
  • 8
Даниел Митов: Досегашните ни партньори живеят в състояние на перманентна фрустрация
© Кадър: БНТ

Досегашните ни партньори не знаем защо си го причиняват това. Те живеят в състояние на перманентна фрустрация и отказват да се научат. Аз им казах, че същото нещо, което ги е издигнало и ще ги свали. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 816

„Калин Стоянов твърди, че г-н Петков го е поканил да е вътрешен министър. След това той твърди, че Кирил Петков го е натискал да назначи неговия охранител за зам.-министър. И в момента искат да овладеят службите. Опитите им да овладеят МВР не успяха и това ги вбесява“, поясни той.

„Калин Стоянов бе избран за вътрешен министър с гласовете на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП-ДБ, очевидно е консенсусна фигура. Явно ПП-ДБ са се събудили и са решили, че не могат да го владеят. Професионалните структури го одобряват. Твърденията, че Митниците са покровителствали наркоканалите, е безумие. Аз съм втрещен от думите на премиера Денков. Не можеш да правиш подобни внушения, защото рушиш авторитета на службите, както и своя собствен. Не мога да разбера каква е тази реакция да си подаваш оставката, след това да я оттегляш. От днешната пресконференция не разбрахме друго, освен, че главния секретар на МВР е бил убеден от ПП-ДБ да не си подава оставката, за да го сблъскат с Калин Стоянов“, коментира Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

Кирил Петков подозира, че лично Борислав Сарафов е заплашвал главния секретар на МВР

По думите на зам.-председателя на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се наблюдава продължаване на методите на бившия вътрешен министър Бойко Рашков. „Всички помним методите му на сплашване по време на изборите“, припомни той.

Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, изтъкна, че Бойко Борисов е имал силата да каже: „Прощавам на Кирил Петков за това, че ме арестува“. Ние не сме се събрали заедно, за да се обичаме, а за да ковем някакъв дневен ред в полза на хората. Докато не са минали изборите и нямат ясен резултат не мога да кажа дали ще водим преговори за коалиция. Може пък българските граждани да ни дадат такъв резултат, че да управляваме самостоятелно“, каза той.

„Това, че обявяваш някого за зло, означава че ти трябва да си кристалното добро. Тези хора действат постоянно аморално. Те непрекъснато употребяват категории, които не трябва. Те висяха постоянно в кабинета на ДПС, забравяйки за добро и зло. За да имаме стабилно мнозинство всичко зависи от българските граждани“, каза още Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2042 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.04.06 | 16:58

8
Мамин сладък. Кръгло идиотче
кой

2024.04.06 | 09:38

7
каза че трябва да е удобство
ati

2024.04.06 | 06:58

6
А ГЕРБ живеят в перманентна КРАЖБА.

2024.04.06 | 00:00

5
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox
Mirko Danielov

2024.04.05 | 20:23

4
Blydoliszite kato Mitov sa sram za demokratichnata obschtnost.Parvo kokala i posle ideite za demokrazia.
чиче,

2024.04.05 | 20:15

3
много се напочивахте през последните 100 години
666666666

2024.04.05 | 20:14

2
Тихо бе банкянски комунистически малоумник. Знаем ви всички.
тиквата

2024.04.05 | 19:30

1
къдравата сю еб и си м айката

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини