Оливер Вархеи идва в България за форум, среща се и с Радев

  • 05 април 2024 14:52

  • 268
  • 3
Оливер Вархеи идва в България за форум, среща се и с Радев
© Министерски съвет, архив

На 8 април, понеделник, президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще се срещне на „Дондуков“ 2 с комисаря по политиката на разширяване и съседство на Европейския съюз Оливер Вархеи, който ще бъде на посещение в страната.

Това съобщиха от пресслужбата на президентството.

От представителството на ЕК в България съобщиха, че на 8 април (понеделник) комисарят по въпросите на съседството и разширяването Оливер Вархеи ще бъде на посещение в България за участие във форума „ЕС среща Балканите“.

Конференцията ще събере в София лидери от ЕС, министри на външните работи, политици, представители на неправителствения сектор и младежи, за да обсъдят следващите стъпки за засилване на регионалното сътрудничество, интеграцията на региона и разширяването на ЕС.

Президентът Радев разговаря с еврокомисаря Оливер Вархеи

Изказването на комисар Вархеи по време на форума ще се излъчва на живо от 10:00 часа по сателитната телевизия EbS+.

В програмата на комисар Вархеи в София е предвидена и среща с президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, както и двустранни срещи с участници във форума.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
268 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Който

2024.04.06 | 07:46

3
веднаж в стиснал ръката на Мунчо веднага го хваща проказа, това се отнася и за Оливер Вархеи

2024.04.05 | 23:15

2
Хой за Вархой!

2024.04.05 | 17:55

1
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Водещи новини