Запрянов: Когато правителството стане факт, ще говорим за приоритетите в МО

  • 05 април 2024 14:16

  • 503
  • 2
Запрянов: Когато правителството стане факт, ще говорим за приоритетите в МО
© Bulfoto

Когато правителството стане факт, ще говорим за приоритетите на Министерството на отбраната и на правителството. Това каза пред журналисти номинираният за служебен министър на отбраната и настоящ заместник-министър Атанас Запрянов.

Когато президентът издаде съответния акт и влезе в сила, ще говоря, посочи Запрянов. Аз съм навътре в системата, участвал съм в цялостното отбранително планиране, което върви досега. Единственият сектор, който не е бил на моето внимание в непосредствен контрол, е на инфраструктурата и договорите за доставки, обясни той. Това е едно направление, с което ще трябва да се запозная, за да имам цялостна картина, добави Атанас Запрянов и каза още, че номинацията е огромна отговорност, пише БТА.

Заместник-министърът участва в отбелязването на деветата годишнина на Центъра за изследване, изграждане и усъвършенстване на способности на НАТО за управление на кризи и реагиране на бедствия.

Главчев обяви имената на министрите. Радев: Отиваме на избори 2 в 1 на 9 юни

Последвайте канала на

Росица Валентинова
503 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 08:00

2
❤️ Г­­о­­р­­­е­щ­­­и­­ ­­­м­о­­м­и­­ч­­е­т­а­­­ ­­в­­­и­ ­о­­ч­а­­к­­в­а­­­т ­­-­ X­1­­­8­­­.­­­F­U­­N

2024.04.05 | 18:02

1
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Водещи новини