Слави Василев: Кабинетът "Главчев" ще е на управляващите

  • 04 април 2024 14:54

  • 911
  • 3
Слави Василев: Кабинетът "Главчев" ще е на управляващите
© Булфото (архив)

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в държи основния ключ към състава на кабинета "Главчев". Това каза пред БНР политологът Слави Василев и коментира, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще реши колко да "пусне на ПП-ДБ, на Пеевски или на други хора".

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 903

Служебният кабинет на Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в ще бъде на управляващите, категоричен беше политологът.

Радев ще проведе консултации с партиите в НС, Главчев ще присъства

Василев изказа мнение, че тройната коалиция ПП-ДБ - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с предстои да се разгради пред нашите очи, за да може след изборите евентуално отново да се събере под предлог за национално спасение:

"Сега, когато отстраниха по същество президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на от политическия процес, могат да бъдат спокойни и да се плюят, колкото искат, след което да се надяват, че нито една опозиционна партия няма да вземе мнозинство".

По думите на политолога има вероятност да влезем в цикличност на избори.

Институционалното разграждане на българския политически модел се случва пред очите ни, каза още Слави Василев.

Според него премиерът в оставка Николай Денков си е направил политическо сепуко, защото:

"Да заявяваш толкова много политически неадекватни послание в едно интервю в навечерието на предсрочните парламентарни избори е като да направиш три стъпки назад при старта на спринт на 100 метра. Всичко, което каза, е пълно с противоречия. ... Тежката политическа неадекватност придобива такива измерения, че министър-председателят - най-силната политическа фигура в държавата - излиза и казва, че е безсилен".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
911 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.04.04 | 16:54

3
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
Таралан Кольо от село Стойките

2024.04.04 | 15:40

2
Слави, Не е опасност. Факт е. От 2021 г. насам. Проф. Иво Христов говореше за "италианския сценарий". И за други неща говореше - за проценти от населението. Намалил е процента - много по-висок е. Сполай!

2024.04.04 | 15:03

1
ГЕРБ ДРОГА ИЗБОРИ?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини