Фандъкова: Със сигурност решенията в служебния кабинет ще ги взима Главчев, а не Борисов

  • 31 март 2024 09:23

  • 1379
  • 19
© Кадър: NOVA

Пожелавам успех на г-н Главчев, той е много отговорен и диалогичен човек. Надявам се, че ще съумее да подготви изборите и да води държавата в този момент. Това заяви в сутрешния блок на NOVA бившият кмет на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 906

Според нея не е редно политическите опоненти на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и в частност ПП-ДБ да нападат още от сега Димитър Главчев, упреквайки го, че е партийна фигура. Фандъкова отбеляза, че президентът Радев така или иначе не е имал много богат избор, а с решението си да приеме поста на служебен премиер Главчев е предотвратил държавата да изпадне в хаос.

Димитър Главчев: Имах много сериозни колебания дали да бъда служебен премиер

Бившият кмет на столицата каза още, че със сигурност Димитър Главчев ще взима решенията в служебния кабинет, а не Бойко Борисов, тъй като той е поел тази отговорност. Уточни все пак, че няма нищо лошо, ако Главчев реши да потърси диалог с лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

По думите ѝ е и негово решение дали ще покани в служебния кабинет лица от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, като не пропусна да увери, че всички в партията са доказани експерти в своите области.

На въпрос дали ставаме свидетели на сближаване на позициите на президента Румен Радев и лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов Фандъкова поясни, че не става дума за сближаване на позиции, а по-скоро двамата са принудени да работят заедно предвид сложната ситуация не само у нас, но и по света.

„Борисов е достатъчно отговорен в тази ситуация, за да прояви държавническите си качества и да работи с всеки“, допълни Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

В заключение тя си пожела да не се стига до касиране на кметските избори в София заради подадената в съда жалба на Ваня Григорова, с която оспори изборните резултати в столицата.

Но нарушенията на местните избори определено будят съмнения, което кара хората да не излизат да гласуват, а това е голям проблем за нашата демокрация, каза още Фандъкова.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1379 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2024.03.31 | 09:57

4
Тая па крадлива патка защо още я тъпанчат из медиЙте, нали се прибра у самоковския катунь?

2024.03.31 | 12:20

19
бащата на люляка го е праскал анално и орално, сметай!

2024.03.31 | 12:11

18
откъде си сигурна кучко?
направо

2024.03.31 | 11:50

17
приказки от 1001 нощ

2024.03.31 | 11:34

16
Предателството на Развиващият се Комунизъм в СИВ и Варшавския Договор започва от 1985г. от Украинеца БАНДЕРОВЕЦ Михаил Горбачов внедрен от Умиращият Запад Украински предател от УССР в СССР. През 1985г. по негов план е извършен Атентат на гара Буново в БГ от бъдещите ДПС, за да се предизвика разпад на Варшавският договор, който да започне от Втората след СССР по МОЩ във Варшавския Договор НРБ. Планът НЕ УСПЯВА и през 1989г. Предателя последовател на Бандера, Михаил Горбачов, който е бил Предател от дете на ГЕРМАНСКИТЕ НАЦИСТИ от ВСВ разпуска СИВ и ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, а 1991г. Разрушава и СССР, като целта му е да разруши и РОССИЯ, но е спрян от ЕЛЦИН вследствие на недоволството на Руския и Украинският народ от Предателството и Разрушаването на СССР от Горбачов, това е единствената заслуга на слабият ЕЛЦИН. Украински Бандеровци на Горбачов са замесени със случката на гара Буново от 1985г. и Възродителният процес в НРБ. По това време, както и сега нито Българите, нито Украинците НЕ СА ИСКАЛИ ДА се отделят и да тръгват срещу РОССИЯ, но имплантирани платени Предатели са Назначени да Управляват БГ и УССР. В БГ СДС губят изборите, но ги оспорват и не ги признават, извършват се втори манипулирани избори на които им е ОТЧЕТЕНА МАНИПУЛИРАНА ПОБЕДА. СЪЩАТА ситуация по това време е и в УССР, Украинският НАРОД НЕ ОДОБРЯВА отделяне на УССР от СССР, но УССР е отделена против Волята на Украинският Народ, чрез Манипулации. ТАКА ЗАПОЧНА ПРОМЯНАТА още от 1985г. и ПОСЛЕДВАЛИЯТ я 35г. ПРЕХОД ОТ КОМУНИЗЪМ В ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ - ФАШИЗЪМ.

2024.03.31 | 11:34

15
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР! НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНС

2024.03.31 | 10:07

5
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!
Емѝ...лапам си го сам, от ЯД-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ

2024.03.31 | 11:24

14
Мразя рашистите, защото един циганин ме изнасилваше в лудницата на ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...беше издълбал звезда на тясното ми дупенце....ПРЪЦ...МЯУУУУ...
Емѝ...патриот ибан в анала-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ АТИЛА

2024.03.31 | 11:24

13
Мразя рашистите, защото един циганин ме изнасилваше в лудницата на ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...беше издълбал звезда на тясното ми дупенце....ПРЪЦ...МЯУУУУ...
НАКОЛНЕКИ ГРУЗЗ 200

2024.03.31 | 10:33

10
ХАХАХХАХАХА.. СЛАВА УКРАИНЕ
НАКОЛНЕКИ ГРУЗЗ 200

2024.03.31 | 10:24

9
АХХАХАХхааа.. СЛААВ УКРАИНЕ
БАНКАИНСКО АУСпус4е

2024.03.31 | 10:15

8
К..У,Р,В,И,,Т , Е И П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т. .Е от З..а..д,,у,н,а,й,с,к,а,,т,а Д..ъ..р..ж..а..в..н..а )не(Сигурност (T)рДАНС Празнуват 7 Години от З,,а,,ч,,е,,в,,а,,н,,е, то си в КГБ !!! С,Е,Д,Е,М ГОДИНИ П.О..Д..Р..И..В..Н.А А,Н,Т,,И,,Б,,Ъ,,Л,,Г,,А,,Р,,С,,К,,А ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА М..А..С..К..В..А И А,,Н,,А,,Д,,О,,Л,,А !!! Г,е,й Бардака (T)рДАНС го създаде Херсонския П..е..д..е..р.а.с..т от Хазарски произход с Руско гражданство и син на Масов У.б.и.е.ц С.ъ.рГ,Е,Й Яков да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и.. я К,о,л,о,н,и,а,л,е,н К,е,н,,е,,ф окупиран преди 137 години от Руски К,о,,п,е,,л,е,т,а за 32 тона злато. В ДАНС освен Руски К,..у..р..в..и и П,е,,д,е..р..а..с..т..и друго не вирее. Има и някой и друг Рязан ПОМАК назначен главно като Шофьорче да вози Ш,,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и,,т,,е на Амбразурата, като Сертовия Тъпкач Момчил или Станишевския Е,б,,а,ч Асан Ибраимов Омеров от село Градежница. Агентите ( П..а..ч..а..в..р..и..т..е) в (T)рДАНС освен по Г,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,р,в,а,,р..н..и..ц..и..т..е на Митко Полицая и на екс министър Червеняков брат му. Херсонския П,,е,д,е,р,а,с,т с Руско гражданство Сър Г.е..й Яков има високи изисквания към Щатните и Нещатни Ш,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и трудещи се на заплата и хонорар в създадения от него Б..а..р..д..а..к (T)рДАНС. Мъжка П,,р,,о,,с,т,и,т,у,т,к,,а -Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (T)рДАНС. Кандидат П,а,ч,а,в,р,,и,т,,е в (T)рДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н..а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т,Е,Р,,И,Т,Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шумен Калин Кръстев ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски ПИШКИ !
НАКОЛНЕКИ ГРУЗЗ 200

2024.03.31 | 11:12

12
К..У,Р,В,И,,Т , Е И П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т. .Е от З..а..д,,у,н,а,й,с,к,а,,т,а Д..ъ..р..ж..а..в..н..а )не (Сигурност (T)рДАНС Празнуват 7 Години от З,,а,,ч,,е,,в,,а,,н,,е, то си в КГБ !!! С,Е,Д,Е,М ГОДИНИ П.О..Д..Р..И..В..Н.А А,Н,Т,,И,,Б,,Ъ,,Л,,Г,,А,,Р,,С,,К,,А ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА М..А..С..К..В..А И А,,Н,,А,,Д,,О,,Л,,А !!! Г,е,й Бардака (T)рДАНС го създаде Херсонския П..е..д..е..р.а.с..т от Хазарски произход с Руско гражданство и син на Масов У.б.и.е.ц С.ъ.рГ,Е,Й Яков да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и.. я К,о,л,о,н,и,а,л,е,н К,е,н,,е,,ф окупиран преди 137 години от Руски К,о,,п,е,,л,е,т,а за 32 тона злато. В ДАНС освен Руски К,..у..р..в..и и П,е,,д,е..р..а..с..т..и друго не вирее. Има и някой и друг Рязан ПОМАК назначен главно като Шофьорче да вози Ш,,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и,,т,,е на Амбразурата, като Сертовия Тъпкач Момчил или Станишевския Е,б,,а,ч Асан Ибраимов Омеров от село Градежница. Агентите ( П..а..ч..а..в..р..и..т..е) в (T)рДАНС освен по Г,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,р,в,а,,р..н..и..ц..и..т..е на Митко Полицая и на екс министър Червеняков брат му. Херсонския П,,е,д,е,р,а,с,т с Руско гражданство Сър Г.е..й Яков има високи изисквания към Щатните и Нещатни Ш,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и трудещи се на заплата и хонорар в създадения от него Б..а..р..д..а..к (T)рДАНС. Мъжка П,,р,,о,,с,т,и,т,у,т,к,,а -Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (T)рДАНС. Кандидат П,а,ч,а,в,р,,и,т,,е в (T)рДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н..а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т,Е,Р,,И,Т,Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шумен Калин Кръстев ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски ПИШКИ !
НАКОЛНЕКИ ГРУЗЗ 200

2024.03.31 | 10:44

11
К..У,Р,В,И,,Т , Е И П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т. .Е от З..а..д,,у,н,а,й,с,к,а,,т,а Д..ъ..р..ж..а..в..н..а )не (Сигурност (T)рДАНС Празнуват 7 Години от З,,а,,ч,,е,,в,,а,,н,,е, то си в КГБ !!! С,Е,Д,Е,М ГОДИНИ П.О..Д..Р..И..В..Н.А А,Н,Т,,И,,Б,,Ъ,,Л,,Г,,А,,Р,,С,,К,,А ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА М..А..С..К..В..А И А,,Н,,А,,Д,,О,,Л,,А !!! Г,е,й Бардака (T)рДАНС го създаде Херсонския П..е..д..е..р.а.с..т от Хазарски произход с Руско гражданство и син на Масов У.б.и.е.ц С.ъ.рГ,Е,Й Яков да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и.. я К,о,л,о,н,и,а,л,е,н К,е,н,,е,,ф окупиран преди 137 години от Руски К,о,,п,е,,л,е,т,а за 32 тона злато. В ДАНС освен Руски К,..у..р..в..и и П,е,,д,е..р..а..с..т..и друго не вирее. Има и някой и друг Рязан ПОМАК назначен главно като Шофьорче да вози Ш,,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и,,т,,е на Амбразурата, като Сертовия Тъпкач Момчил или Станишевския Е,б,,а,ч Асан Ибраимов Омеров от село Градежница. Агентите ( П..а..ч..а..в..р..и..т..е) в (T)рДАНС освен по Г,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,р,в,а,,р..н..и..ц..и..т..е на Митко Полицая и на екс министър Червеняков брат му. Херсонския П,,е,д,е,р,а,с,т с Руско гражданство Сър Г.е..й Яков има високи изисквания към Щатните и Нещатни Ш,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и трудещи се на заплата и хонорар в създадения от него Б..а..р..д..а..к (T)рДАНС. Мъжка П,,р,,о,,с,т,и,т,у,т,к,,а -Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (T)рДАНС. Кандидат П,а,ч,а,в,р,,и,т,,е в (T)рДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н..а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т,Е,Р,,И,Т,Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шумен Калин Кръстев ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски ПИШКИ !
Българин

2024.03.31 | 10:13

7
Тази некадърница където нареждаше жълтите павета 100 пъти и сега пак и ги пренареждаме. Няма такова безполезно съшество
ne

2024.03.31 | 10:09

6
grobarska mastio kolkoto ti vzemashe resheniata pri tikvata tolkova shte gi vzema i podloogata mu glavcev

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини