Иван Иванов (БСП): ПП-ДБ и ГЕРБ не се спазариха, МВР е било апетитна хапка за някого

  • 27 март 2024 20:14

  • 1058
  • 4
Иван Иванов (БСП): ПП-ДБ и ГЕРБ не се спазариха, МВР е било апетитна хапка за някого
© Bulphoto (архив)

"Замеряне с политически камъни ще гледаме дълго време, поне до датата на предсрочните парламентарни избори, която е неясна. Това е дребнавата политическа игра, която ще играят и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", за да търсят кой е виновникът, а всъщност не се поглеждат самите себе си, за да разберат, че това управление, което беше родено с единственото желание да се консумира властта, беше порочно заченато и този край беше наистина очакван", заяви депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Иван Иванов в студиото на "Денят ON AIR".

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 782

Вчера Бойко Борисов заяви, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е направил множество компромиси, но ПП-ДБ са поискали прекалено много, като основният натиск е бил насочен към вътрешното министерство.

"На всички стана ясно, от изнесената информация, че ПП-ДБ са се борили за сфери на влияние и за по-голямо парче от държавната баница. Очевидно МВР се е оказало апетитна хапка за някого, защото това е някакъв механизъм за упражняване на влияние, на сила, това е силово ведомство и в крайна сметка затова са се скарали", каза Иванов за Bulgaria ON AIR.

Акад. Денков върна неизпълнен втория мандат и обяви: Коалицията ГЕРБ-ДПС искаше избори

Последните дни и седмици бяха изпълнени с разговори за преговори между двете политически сили ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Според Иванов по време на тях двете политически партии са се опитвали само да си поделят властта.

"За никого не е тайна и на всеки му стана ясно какво се е случвало по време на тези преговори. Те са си разменяли листчета и телефонни обаждания - кой кое министерство иска, какво да правят в това министерство и така нататък. Наистина това е един пазарлък, който е изключително неприемлив за обществото", подчерта депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

По думите му най-удачният вариант за избори е те да бъдат проведени във варианта 2 в 1, заедно с изборите за Европейски парламент, за да не се харчат допълнително пари за провеждането на вота и с цел да се засили избирателната активност.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1058 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ПРАСЕТО

2024.03.30 | 21:13

4
МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ЗА ВРЪТКАТА СЪС СПИСЪКА И ДС!
ддддддддддддддддддда

2024.03.28 | 12:39

3
ППДБ така силно го жадуваха..........

2024.03.28 | 11:24

2
Тулуп много ясно,ако е гн Бойко Рашков мвр министър ще бъдат на първо место пп и дб а сега ще опитат да бъдат първи герб и дпс със копуване на много гласове и със много невалидни бюлетини.
????

2024.03.27 | 22:36

1
Иване,а бе да ЗНАЕШ ,КЪДЕ е ПЪТНАТА КАРТА ????

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини