Министър Стоянов: Качественото обучение на служителите на МВР е един от основните ни приоритети

  • 27 март 2024 19:57

  • 409
  • 3
Министър Стоянов: Качественото обучение на служителите на МВР е един от основните ни приоритети
© МВР

Качественото обучение на служителите е един от основните приоритети на ръководството на МВР.

Това каза министърът на вътрешните работи в оставка Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните на среща в София на випускници и ръководството на Международната академия по правоприлагане ILEA - Будапеща, съобщиха от пресцентъра на МВР. Участниците във форума бяха приветствани от Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните и посланика на САЩ в България Кенет Мертен. 

„Новите знания и умения са инструмент за своевременен и адекватен отговор на предизвикателствата, пред които ежедневната работа ни изправя. Голяма част от ръководния състав на МВР, включително самият аз, сме възпитаници на ILEA“, отбеляза министър Стоянов в обръщението си. Като ключов момент в контекста на динамично променящата се среда за сигурност той открои практически ориентираните и фокусирани върху актуални теми курсове, допринасящи за развиване и утвърждаване на добрите практики и усъвършенстване на взаимодействието. 

Калин Стоянов: Имаме три пъти спад на миграционния натиск

В дискусиите, организирани в рамките на форума, се включиха главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев, директорите на петте главни дирекции и на СДВР, експерти от вътрешното ведомство. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
409 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
МА ЛО УМ НиК

2024.03.27 | 21:47

3
еиеи МАЛАОуМНИКк сха те УБИАИАИ.. се сха Ми ПАДНЕСХХСХС
срам

2024.03.27 | 21:04

2
Я си отивай ууу граматиково сееляко
Ставри

2024.03.27 | 20:14

1
Какво разбират министърът , главният секретар и директорите на петте главни дирекции от обучение?

Добави коментар

Водещи новини