Министър Стоянов към консулите: Респект към мисията ви в името на България

  • 22 март 2024 14:35

  • 324
  • 1
Министър Стоянов към консулите: Респект към мисията ви в името на България
© Булфото

Респект към отговорната ви мисия в името на България. С тези думи вътрешният министър се обърна към Асоциацията на почетните консули в България.

Министър Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните, заедно с директорите на ГД „Гранична полиция" гл. комисар Антон Златанов и на Дирекция „Миграция" ст. комисар Николай Николов, присъстваха на събитие, организирано от Асоциацията на почетните консули в България.

В приветствието си към почетните консули министър Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните оцени високо изграденото от тях партньорство, зад което стоят познания, огромен труд и постоянство в името на една голяма кауза – България.

По думите му изграждането и поддържането на тези контакти предполагат не само широк поглед, изискват онези умения в общуването, които да убеждават с ясни послания, ангажираност и всеотдайност в името на градежа на осъзнат мост на международните контакти на страната ни - търговски, икономически, културни.

Калин Стоянов: Имаме три пъти спад на миграционния натиск

Вътрешният министър изрази убеденост, че повече от когато и да било светът има нужда от почетните си консули, които представляват страната ни на световната карта като коректен партньор и държава с огромен потенциал. В рамките на формата министър Стоянов отговори на актуални въпроси на почетните консули относно пълноправното членство на страната ни в Шенген, предава 24 часа.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
324 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
mnogo se maznish

2024.03.22 | 17:05

1
pochvai da rabotish

Добави коментар

Водещи новини