Социологът Стефан Георгиев: Кампанията за предсрочни избори е започнала преди няколко седмици

  • 27 март 2024 14:43

  • 1236
  • 3
Социологът Стефан Георгиев: Кампанията за предсрочни избори е започнала преди няколко седмици
© Булфото

Кампанията за предсрочни избори е започнала преди няколко седмици. Това заяви в ефира на Дарик радио социологът Стефан Георгиев.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 781

"В началото си мислехме, че просто е въпрос на ротация, после започна да се повдига въпросът за подмяна на състава на Министерски съвет. От вчера ключовият въпрос е кога ще има предсрочни избори", обясни той.

По думите му още в началото на преговорите за ротацията е започнало „надиграване за пред публиката“ между "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната""-"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"И това надиграване приключи с невъзможност на ПП-ДБ и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да се разберат за продължаване на това, което те наричаха сглобка, но беше ясно, че е управляваща коалиция. Безспорно ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с имаха своята роля и ще продължават да я имат в тези процеси. Г-н Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на използваше аргументи, които удряха най-твърдите привърженици на ПП и ДБ. Това потвърждава, че е имало някаква подготовка за избори. Всеки аргумент и всяко изказване целяха започнал процес по мобилизиране на твърди ядра", коментира социологът.

От години сме в перманентна политическа криза и предизборна кампания

По думите му много голяма част от фокуса на партиите ще бъде в твърдите ядра, за да може поне да има максимизиране на политически капитал, независимо дали ще има избори 2 в 1, или те ще се разлеят във времето.

„Оттук нататък парламентарни избори заедно с евроизбори биха произвели един резултат, но разминаване с 2 или 3 седмици ще произведе резултат, който не е толкова предвидим“, обясни Георгиев.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1236 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.03.27 | 17:46

3
ПП-ДБ потънаха безвъзвратно
ДА.АМА

2024.03.27 | 16:31

2
НПО,МЕДИИТЕ.НИ.ВМЕНЯВАХА ЧЕНАРОДА.НЕЩЕ.ИЗБОРИ

2024.03.27 | 16:14

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини