"Възраждане" със сигнал до КПКОНПИ срещу кмета на гр. Априлци

  • 22 март 2024 10:44

  • 1564
  • 3
© Novini.bg

ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ изпрати сигнал до Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) срещу кмет на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – Тихомир Кокенски, избран за втори мандат на гр. Априлци.

„Искаме да дадем гласност за това как един кмет може грубо да погази законодателството и да се превърне в местен феодал. През 2020 г. Кокенски обявява обществена поръчка, на която единствен частник е „Екотранс ЕООД“, собственост на брат му и съпругата на брат му. Дружеството печели обществената поръчка за местен градски транспорт и една междуградска линия. Считаме, че е допуснат конфликт на интереси, сигнализирали сме институциите“, обяви Глория Данчева, общински съветник от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“.

"Възраждане" със сигнал за конфликт на интереси при Андрей Гюров

„Друг случай на конфликт на интереси – през 2021 г. Кокенски предлага имот, общинска собственост, да се замени с други имоти на дружество, собственост на самия кмет. С тази фирма той стори хотел в центъра на града“, допълни още тя.

 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1564 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.03.22 | 13:25

3
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.03.22 | 11:00

2
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

2024.03.22 | 11:00

1
Благодарение на мъдрите планове на милиардерите Украйна я няма!!! Избиха ги като пилци за кеф на шепа малоумници за които е важно да станат от милиардери трилионери без значение на каква цена! Същите ползват и нашите подлоги да изпълняват желанията им...надявам се народът да се вдигнем и да помете тази сган преди и ние да станем Украйна!

Добави коментар

Водещи новини