Инджов: Оставам с впечатление, че ГЕРБ са готови на компромис

  • 20 март 2024 10:40

  • 879
  • 1
Инджов: Оставам с впечатление, че ГЕРБ са готови на компромис
© Булфото (архив)

Оттук насетне ще има битка на наративи - кой тласка страната към предсрочни избори, ако се стигне до такива - кой съответно е виновен. Това заяви пред БНР експертът по политически комуникации Иво Инджов. От брифинга на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в той е останал с впечатление, че те са готови на компромис:

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 781

"Преди днешния брифинг на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в като че ли повечето анализатори бяха убедени, че се отива към предсрочни избори. От ПП-ДБ реагираха с право много гневно и остро на поведението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, със списъка от министри, които не са дали своето съгласие. Те казаха много остри думи. Като следя поведението на ПП-ДБ - хем са възмутени, хем искат да се случи това правителство, за които са водени преговори вече доста време. От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в също има някакви примирителни тонове, те пък държат на извинение. Така че ако въпросът опира до извинение за думите на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на спрямо Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, според мен тя ще го получи под една или друга форма, но това отправя много объркващи послания към останалите политически сили и към избирателите и на ПП-ДБ, и на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - какво фактически се случва". 

Според него на ПП-ДБ много им се иска да бъдат опозиция на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и да държат нещата в свои ръце, но същевременно не им се иска да изпуснат възможността да се сформира правителство.

Габриел очаква извинение, Борисов: Спорът беше само за министър Тагарев

Ако отидат на избори обаче, ПП-ДБ са в доста неблагоприятна ситуация, защото изостават с 5 до 7% от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, подчерта Инджов в предаването "Преди всички". 

По думите му трябва да започне големият разговор - независимо от каква конфигурация ще бъде управлявана България в краткосрочен план, за ролята на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в политическите процеси. Има много недоизказани неща, смята той и добави категоричното си мнение:

"Трябва да бъдат сложени картите на масата - ПП-ДБ го дължат на българското общество, иначе оставаме с впечатлението, че има един тандем Борисов - Пеевски, който определя основните параметри на вземане на политически решения".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
879 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.20 | 10:55

1
Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:----> use.my/bioman

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини