Председателят на движение "Център": Ние сме гражданско обединение, няма да представяме политическа програма

  • 07 март 2024 07:36

  • 477
  • 3
Председателят на движение "Център": Ние сме гражданско обединение, няма да представяме политическа програма
© БНТ

На нашата маса винаги има свободни столове за преговори. Тук става дума за гражданско обединение, не за политически проект, кпйто би могъл да прерастне в политическа претенция. На този етап нямаме намерение да представяме политическа програма. Това заяви д-р Дарин Дросев, председател на Национално движение "Център" в ефира на БНТ.  

На този етап нямаме моралното право да говорим за явяване на избори. В нашето обединение има българи, които са недоволни от статуквото, уточни още той.

Първа ни цел е постигане на чуваемост, възможност да изразим мнение на всички, които се свързаха с нас и изразиха своята болка. Ние ще имаме претенциите да участваме в дискусии, допълни д-р Дросев.

"Българско лято" е един от нашите фундаментални партньори. Има НПО-та, които също се включват. В деня на нашето учредяване имахме около 2700 молби за включване в нашето движение, каза още той. 

Васил Божков напусна домашния арест, за да учреди новата си партия

Д-р Дросев обеляза, че Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от е инициатор на това движение.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
477 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.03.07 | 11:02

3
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man
Jo

2024.03.07 | 08:06

2
Тези пък какви са???

2024.03.07 | 08:00

1
Божков ще прави партия ли?Стига бе!Де що е престъпник с политическа партия!Аман!

Добави коментар

Водещи новини