„Българско лято” на Божков: Заседанието на съда беше изпълнено с повече пропаганда, отколкото с факти

  • 28 август 2023 12:20

  • 3082
  • 3
„Българско лято” на Божков: Заседанието на съда беше изпълнено с повече пропаганда, отколкото с факти
©
Слушай новината Слушай новината

Останките от Гешевата прокуратура са наследили всичко характерно за онзи, който се мислеше за „инструмент в ръцете на Господ” - наглост, арогантност и грозен политически ПР. Това коментират от гражданската платформа на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от „Българско лято”.

„Проведеното заседание на СГС беше изпълнено с повече пропаганда, отколкото с факти. Твърдението, че някой се прибира по собствена воля за да се укрие, е повече от нелепо”, твърдят от платформата. 

От „Българско лято” обясняват, че решението на съда ще бъде обжалвано на 5 септември. „Дано станем свидетели на адекватно и справедливо правосъдие, каквото очаква цяла България”, се казва в позицията.

Адвокатът на Божков с горещ коментар дали завръщането на бизнесмена има връзка с убийството на Алексей Петров

Припомняме, че Софийският градски съд уважи искането на прокуратурата и реши да остави за постоянно в ареста Божков, защото можело да се укрие и защото имало обосновано предположение за извършено престъпление. Адвокатите на бизнесмена обявиха, че ще обжалват.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3082 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
народен глас

2023.08.29 | 10:16

3
кви са пък тия помяри я да се разкарат
ЛЯЯЯТО ...

2023.08.28 | 14:10

2
СЕРИОЗНО ....;!!? .... ПОЗНАВАМ АДВОКАТИ ДЕТО СА СА ПИСАЛИ ОТ НЕГОВАТА ЦИРКАДЖИЙСКА ПАРТИЯ ..., АДВОКАТИ ДЕТО ТРЯБВА ДА БРАНЯТ ЗАКОНА ...УЖ .....,!?? ....

2023.08.28 | 14:02

1
ama razbira se sponsorat na sadat tikvata e razporedil samo propaganda bez fakti tce ima li fakti toi si otiva

Добави коментар

Водещи новини