Слави Трифонов: "Сглобката" временно е "разглобка", но предстои сватба

  • 06 март 2024 13:32

  • 820
  • 7
Слави Трифонов: "Сглобката" временно е "разглобка", но предстои сватба
© Bulphoto, архив

Днес е интересен ден за българската демокрация. „Сглобката“ временно е „разглобка“. Какво, всъщност, се случи? Денков подаде оставка и тя беше единодушно приета. Това е единственото хубаво нещо, което направи този човек в качеството си на, така наречен „министър-председател“. И така, политическият развод е факт, но предстои нова сватба...

Това коментира лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в във Фейсбук по повод приетата оставка на премиера Денков. 

"На английски думата за оставка е „resignation“, но „resignation“ също означава „примирение“ - да приемеш съдбата си такава, каквато е. А каква е тази съдба, с която са се примирили от ППДБ? Каква е тази предстояща сватба? Тя е базирана на принципа на българската народна поговорка „Стани да седна“, но в случая ситуацията е „Ти седни, но аз няма да стана.“ Иначе казано, любовта между ГЕРБ и ППДБ ще продължи да цъфти и процъфтява, но вече с официален брак. Този брак ще се случи благодарение на четирите сватовници, които Бойко Борисов изпрати да кандърдисват булката. Това, всъщност, изглежда леко излишно, защото булката отдавна не е честна и отдавна е навита и на този брак, и на всички семейни гаври, които предстоят. И понеже булката ППДБ не е честна, няма да може да размаха бял чаршаф след първата брачна нощ, но ще развее споразумението, което ще подпише с ГЕРБ. Въобще, булката от ППДБ я чака интересна съдба.

Както се казва: „Все се е кака женила, ама такъв го не е намирала“... Защото, освен брачен партньор, в чийто скут да седи и да пие мазно турско кафе, булката от ППДБ ще трябва да седне официално и в скута на баджанака Бойко Борисов, да се гушка в него до магнолията в Банкя и да играят на заек и морков в зайчарника.

А кое, всъщност, е неприемливо за българските граждани в тази любовно-брачна игра? На българите не им харесва това, те искат избори, а не съмнителни бракове с неморални младоженци и техния развратен политически живот.

Депутатите гласуваха и приеха оставката на кабинета „Денков“

Всъщност, днес, докато слушах как Николай Денков чете собствената си оставка, той ми заприлича на героя на Тодор Колев, който във филма „Опасен чар“ сам разлепваше некролога си, та, барем всички го помислят за умрял и спрат да го търсят за измамите му. Ама измамника накрая все пак го хванаха", пише в позицията си Трифонов. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
820 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.03.06 | 20:24

7
78% от мъжете биха иcкали да подобрят ceкcyалния си живoт, ако сте сpед тях, тpябва да oпитате тoва---> use.my/man

2024.03.06 | 20:18

6
Чалгар, ти си продажен говнояд. Видяхме те какво направи, когато господаря ти дръпна каишката.
патриот

2024.03.06 | 15:22

5
да пуснеш дано учиндолски урод
Иван Пачеджиев

2024.03.06 | 14:18

4
От тоя миризлив цървул ми мирише таблета.

2024.03.06 | 13:48

3
Ще има еднополови бракове

2024.03.06 | 13:48

2
78% от мъжете биха искали да подобрят сексуалния си живот, ако сте сред тях, трябва да опитате това---> use.my/man

2024.03.06 | 13:45

1
abre slavco ta to i az sam pravil svadba no vse oshte ne sam vav koalicia sas tikvata i kirco zashto bre slavco.

Добави коментар

Водещи новини