Иван Иванов (БСП): Вероятно отиваме на избори 2 в 1

  • 02 март 2024 19:04

  • 1298
  • 0
Иван Иванов (БСП): Вероятно отиваме на избори 2 в 1
© Булфото (архив)

„Губещи ще бъдат българските граждани. Нищо добро не очаква никого. Тази агония е може би по-добре да приключи час по-скоро. Това, което виждаме, води до изводи, че отиваме на избори „2 в 1”. Най-губещи са Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от (ПП-ДБ), защото тръгнаха с голяма заявка за „изчегъртване”, а влязоха в един добре скрепен брак. Виждаме само как те се пазарят”. Това заяви депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Иван Иванов в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS по повод напрежението в управляващата "сглобка".

Той не вижда как може да се сформира друго мнозинство в настоящия парламент. „ГЕРБ по-скоро няма да го позволят”, каза депутатът от опозицията. Той припомни, че на Национален съвет на неговата партия са дали негативна оценка на всички в настоящия кабинет.

"От изслушването на военния министър Тодор Тагарев бяха доволни нито от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, нито от ГЕРБ", каза депутатът от левицата. "Вижте изявлението на френския президент Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на какъв голям резонанс предизвика в цяла Европа", призова той.

„Помним изявлението на премиера на Словакия Роберт Фицо, който каза, че е разглеждал такива документи и буквално е уплашен от това, което е прочел в тях. Той е министър-председател на страна-членка на ЕС и чете тези документи”, аргументира се Иванов.

По думите му няма логика да се открива втори фронт на агресия в Приднестровието. „Това е изключително опасно”, заяви народният представител по повод исканата подкрепа от Русия от страна на Приднестровието. Това е опасно, защото е близко до България, има и българска диаспора. „Беше повдигнат въпроса, че тя не е защитена. Нашето мнение е, че България трябва да е крайно далеч от подобни конфликти”, допълни Иванов.

Относно информацията, че със самолет са върнати в България мигранти с изтекли присъди, депутатът каза, че информацията е била поднесена неясно. „Дъблинският регламент бе обявен за неработещ, но се оказа, че за България работи”, допълни Иванов.

Той не очаква да има разцепление в партията, нито наказания за членовете на Софийската организация на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Нинова: Избори 2 в 1 са верният път за държавата

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1298 0

Свързани новини

Водещи новини