ГЕРБ-СДС пита кмета Терзиев: От къде ще дойдат парите за увеличение на заплатите в градския транспорт?

  • 27 февруари 2024 13:01

  • 838
  • 11
ГЕРБ-СДС пита кмета Терзиев: От къде ще дойдат парите за увеличение на заплатите в градския транспорт?
© Булфото (архив)

И благодарение на нашата група работата в Столичния общински съвет потръгна. Благодарение на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на бяха спасени три европейски проекта, и то по законен път. Работата на комисиите в СОС потръгна. Това заяви пред медиите Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални, общински съветник от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

"Поискахме спешна среща с кмета Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите за заплащането в транспорта, пътната безопасност, здравеопазването и културата. Виждаме много пропуски в бюджета на София. Отговори не получихме от кмета Терзиев и от зам.-кмета на по финансовите въпроси."

ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на спаси проекта за санирането, затова и поискахме свикването на извънредно заседание на СОС, коментира Георги Георгиев. 

Антон Хекимян: Виждаме неистово желание за постове и пари от страна на Борис Бонев

"Липсват 37 милиона, с които ще се плати вече обещаното и подписано увеличение на заплатите в транспорта. Обяснението на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите е, че тези пари ще се вземат от джоба на софиянци. Парите ги няма в бюджета, няма и да се предвидят в бюджета. Очакваме да чуем източниците на тези средства. Подписаното увеличение не е обезпечено", допълни той. 

За да се изпълни обещанието на кмета Терзиев, без да има дефицит, трябва да продаваме всекидневно 65 000 билета повече - или 30% отгоре. Софиянци, марсианци... какви хора ще намерим, за да продаваме тези билети. Настояваме парите за транспорта да са разписани, иначе е само кухо обещание, попита Георгиев. 

Кметът има очакване за увеличаване на пътникопотока и продажба на допълнителни билети, което нереалистична прогноза. Напротив - виждаме забавяне. Ако очакваме ръст на пътниците, то трябва да има ръст и на охраната в метрото, коментира Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е

Имаме сериозни опасения по отношение на това какви проекти по райони ще се реализират в бюджета на София. Има много проекти в различни части на града, които изчакват Столична община, разкри Димитър Вучев. 

Секторите "Култура" и "Образование" са пренебрегнати в бюджета на София. Има опасност да спре да работи един от големите ни общински културни институти "Средец" - застрашен е животът на децата и хората, които работят там. Няма отделени средства за нито едно читалище и за допълнително подпомагане на инфраструктурата на училищата. Цялото говорене и обещания в предизборната програма на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите не се случват, допълни Мирослав Боршош. 

В сферата на Общинското здравеопазване ще искаме да се надградят и продължат успешните политики на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в годините назад. Категорично ще настояваме да се увеличат средствата за общинските болници, заяви Антон Койчев. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
838 11

Коментари 11

Добави коментар
БИЛЯНА

2024.02.27 | 16:03

11
Ей хикимянчо гадно копеле мръсно,махаи се от там само пречиш нормално да се работи в Столична община
кореняк софиянец

2024.02.27 | 15:52

10
Тия две мангалски траверси що не си ходят обратно в стара загора, а са зяпнали за общинския бюджет на София?
Изненада

2024.02.27 | 15:45

9
ГЕРБ СА ВРЕДНИ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!
ИСТИНАТА

2024.02.27 | 15:17

8
От СПИРАНЕТО на КРАЖБИТЕ,които се правеха по времето на Данчето !!!

2024.02.27 | 14:48

7
Тия са страшни гейзери
Джоро Джоров

2024.02.27 | 14:32

6
ГЕРБЕРАСКАТА ДВОЙКА ЖОРКО. И. ТОНИ. ТЪРСЯТ. ПАРИ. ОТ. КМЕТА, АМИ. СПРЕТЕ. ДА. КРАДЕТЕ. БЕ ДРУГАРИ ГЕРБЕРАСИ. ДВАНАЙСЕТ. ГОДИНИ ДОИХТЕ ОБЩИНАТА. И. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. СЕГА. ПИТАТЕ ОТ. КЪДЕ. ПАРИ. ЗА. ЗАПЛАТИ ТОВА. ВАЩО. СИ. Е. ЧИСТ ПЕДЕРАСЛЪК.
ГОЧО БУЛГУРА

2024.02.27 | 14:24

5
ДВАМАТА. ПЕДАЛИ. ПИТАТ ОТ. КЪДЕ. ЩЕ. ДОЙДАТ. ПАРИТЕ. ЗА. ЗАПЛАТИ, АМИ ОТ. ТАМ. ОТ. КЪДЕТО. ВИЕ. ОТ ГЕРБ. НЯМА. ДА. МОЖЕТЕ ПОВЕЧЕ. ДА. КРАДЕТЕ. БЕ ХОМОДУЕТ.
на

2024.02.27 | 14:07

4
на гроб кандидат кмета педал. за туй се ожениха за пп - партията на педали
Винету

2024.02.27 | 14:00

3
От чекмеджето бе кикимян!
мамин лигльо Вася Ухото

2024.02.27 | 13:35

2
...........................Отговори не получихме от кмета Терзиев и от зам.-кмета на по финансовите въпроси."....................Ами маминия лигльо Вася Ухото се е оплел като пате в кълчища и се пита от къде може да си възстанови милионите дадени на Киро Тъпото за да го номинира за кмет и другите милиони дадениза предизборната му кампания. Мислеше, че просто трябва да бръкне в тенджерата и да вади мръвки до забрава ама нещо не тръгнаха нещата както си ги мислеше.

Добави коментар

Водещи новини