Пеевски: Докато си делкат властта, политиците обричат живота на хиляди инсулинозависими

  • 26 февруари 2024 11:38

  • 533
  • 3
Пеевски: Докато си делкат властта, политиците обричат живота на хиляди инсулинозависими
© bulphoto (архив)

 Председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на сигнализира и.ф. главен прокурор, главния секретар на МВР и шефа на ДАНС за незабавно разследване на дефицита на инсулин в страната. 
 
Сигналът е подаден, след като пациентски организации алармираха медиите и институциите за невъзможността на инсулинозависими да открият в аптечната мрежа животоподдържащите медикаменти.
 
“Със своето отношение властта създава животозастрашаваща ситуация за хиляди български граждани, сред които и много деца. Недопустимо е Министерство на здравеопазването да игнорира и пренебрегва проблема, очаквайки ротацията или друга лична изгода за министъра си", посочва Пеевски в своята позиция.

Пеевски: Христо Иванов се надценява, времето на олигархията свърши

"Докато министри, лидери и политици срамно си делкат властта, хората страдат от липсващата отговорност на държавата. А това е най-важната роля на политиците, която им е вменена от избирателите и чието доверие сега е предадено, заради лични интересчийски домогвания за по-големи проценти от властта", допълва още той. 

"Призовавам управляващите да спрат срамното делкане. Да започнат да чуват проблемите на хората и да ги решават.  Какъв е смисълът да има правителство, ако министрите не са слуги на народа?! Не го ли сторят незабавно, народът няма да им прости и ще ги накаже!", завършва призива си председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на

Последвайте канала на

Росица Валентинова
533 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 05:24

3
❤️ Г­­о­р­­е­­щ­и­­­ ­м­о­­­м­­­и­­ч­е­­т­­­а­­­ ­в­­­и­ ­о­­ч­­а­­­к­­в­­а­­т ­­­-­ X­­­1­8­­.­F­­U­­N
ШИБАМ CBИНЯТА ПЕЕВСКИ

2024.02.26 | 11:55

2
ТИ КРАДЕШ ОТ ВСИЧКИ БОЛНИ ОТ ГОДИНИ, МА, CBИHЬО.

2024.02.26 | 11:49

1
КОРУМПИРАН БОКЛУК

Добави коментар

Водещи новини