Анализатори коментираха сблъсъка в сглобката: За да има предсрочни избори или ГЕРБ-СДС, или ПП-ДБ трябва да го решат

  • 26 февруари 2024 08:27

  • 1086
  • 6
Анализатори коментираха сблъсъка в сглобката: За да има предсрочни избори или ГЕРБ-СДС, или ПП-ДБ трябва да го решат
© БТВ

Това е коалиция, няма да спра да го повтарям. Тази коалиция е асиметрична, но има убедително мнозинство. За да има предсрочни избори или ГЕРБ-СДС, или ПП-ДБ трябва да решат това. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с или "Възраждане" нямат мнение тук. Правителството няма да падне заради ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това заяви пред БТВ политологът и член на ДСБ проф. Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат

"След Конгреса на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с стана ясно, че партията е срещу провеждането на извънредни избори", коментира журналистът Илхан Андай. Според него всяка от формациите опитва да влезе в евроизборите с минимални щети за неговата си партия. 

Първан Симеонов за евентуални предсрочни избори: Накрая хората ще ги изгонят с камъни, стига са играли на дребно

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е партия, в която има работещи структури. Ако някой е готов за избори, това са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Така че когато ПП-ДБ опитват да блъфират с избори, трябва да понесат отговорността, ако той се приеме, заяви Георги Харизанов, политически анализатор. 

"Някой момчета забравиха коя е първата политическа сила - не е ПП-ДБ", коментира Харизанов.

Проф. Малинов иска да има повече отговорност за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, като те имат повече присъствие в управлението. 

Според Андай ПП-ДБ са една политическа формация във виртуалността, защото за тях изборите са в социалните мрежи, а партиите със структури са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Проф. Малинов коментира, че Делян Пеевски трябва да се извини на избирателите си за изказването "Христо Иванов пи мазно турско кафе в скута ми".

Политологътът допълни, че ПП-ДБ трябва да се явят заедно на евроизборите.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1086 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
герб да подписва

2024.02.26 | 11:14

6
и най-накрая да си изработи заплатите и евросредствата придобити за 11 год. управление

2024.02.26 | 10:09

5
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone
НЕ

2024.02.26 | 10:04

4
ХАМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО.БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ
на т'слата дръжката

2024.02.26 | 08:58

3
Очакваме кой ще изтърка гърба на чичо Пей , в турската баня ?
ИЛИ

2024.02.26 | 08:44

2
ДЕМОКРАЦИЯ.ИЛИ СОПАЦИЯ.ИЗБОРА Е.ВАШ
КИДЕ

2024.02.26 | 08:42

1
ОСТАНА.ДЕМОКРА ЦИЯТА.БЕ.МЕКИ ПИШКИ.?

Добави коментар

Водещи новини