Караджов: Временната комисия за Нотариуса цели нещата да не случват бързо

  • 20 февруари 2024 10:52

  • 715
  • 7
Караджов: Временната комисия за Нотариуса цели нещата да не случват бързо
© Булфото, архив

Временната комисия за Нотариуса е провело едно заседание. То потвърди опасенията, че това е комисия за замитане на следите. На първото заседание нямаше желание дори да се впишат в протокола лица, които Антикорупционният фонд разкри като съпричастни към групата на Нотариуса. Това коментира в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS народният представител от ИТН Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова.

Всичко по темата:
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в съдебната система 290

„Ако имаше желание да се направи сериозно разследване, заседанията трябваше да бъдат, ако не всеки ден, през ден. Към днешната дата няма получено съобщение кога комисията ще се събере отново и при какъв дневен ред. Нямам информация дали в нея ще бъдат допуснато лицата, които аз поисках. Сред тях са Бойко Рашков и Калин Стоянов, както всички главни прокурори от 2020 година насам. Поискахме да бъдат поканени и потърпевшите гръцки бизнесмени, адвокатите, сътрудници на Нотариуса, както ѝ Ивайла Бакалова и мъжа до нея. Разбрах, че Бойко Рашков очаква да бъде разпитан”, добави Караджов.

Той подчерта, че Комисията работи по общия правилник на парламента, бавно и мудно. „Нейната цел е нещата да не случват бързо и експедитивно”, каза още той.

Караджов появни, че когато Асен Василев е служебен министър на финансите при него отиват гръцките бизнесмени и му казват всичко около случая. „НАП отвръща с репресивни действия, така разбрахме от изказванията им по медиите. Трябва да ги изслушаме, за да разберем тази схема дали не е проникнала още по-дълбока”, допълни депутатът.

Съдия: Ще се намерят няколко виновни и след 8-9 години ще имаме нов Нотариус

По думите му на върха на тази корупционна пирамида стоят политици.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
715 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.05.25 | 09:57

7
❤️ Г­о­р­е­щ­и­­­ ­­­м­о­­­м­и­­ч­­­е­­т­­а­­­ ­в­­и­ ­­о­­ч­а­к­­в­­а­т ­­-­­ X­­1­­­8­.­F­U­N

2024.02.20 | 12:58

4
Шoкиpан съм, наскоро наyчих, че 90% от хоpата са заpазени с пapазити, поpади тях имаме повечето зaбoлявaния (включитeлно pак), алеpгии, хpонична умора и главоболие, тоpбички под oчите, акнe и пaпилoми, чести настинки и слаб имyнитет, тази инфeкция бавнo ни yбивa. Вземeте тecта и pазберете дали сте заpазени----> shout.to/testa

2024.02.20 | 13:41

6
pak da ti kaja glupak nali tocno za tova vi vaksiniraha naivniko za da mrete tova e celta glupav oligofren

2024.02.20 | 13:39

5
a ti kardjov da ne si vaobraziavash tce tazi komisia shte razkrie tce tikvata kirco i asenka sa prestapnici niama shans
Емѝ...МЯУ.У...ПРЪЦ - МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-АТИЛКАТА ПСИ

2024.02.20 | 12:06

3
Ще , духам безплатно на всеки читател от скапания соросоиден сайт, ако се присъедини към американското ЛГБТ общество....ААААХХХ..ИБАХА МЕ...ПРЪЦ....МЯУУУУ.....Слава Украини ✌

2024.02.20 | 12:00

2
Всички се натискат даса там.
гнома

2024.02.20 | 11:07

1
каква комисия ще ги ликвидираме всички тези маенгали в кавички дпс

Добави коментар

Водещи новини