Хекимян: ПП-ДБ-СС доказаха, че не могат да вземат управленски решения

  • 10 февруари 2024 10:35

  • 765
  • 12
Хекимян: ПП-ДБ-СС доказаха, че не могат да вземат управленски решения
© Булфото, архив

Нещо, което видяхме през последните три месеца, е провалът на ПП-ДБ и "Спаси София" да сформират работещо мнозинство. Защото те имат най-голямата група в Общинския съвет, имат и кмет, и те носят отговорността за мнозинството. Но те не могат да вземат мъдри управленски решения. Това заяви общинският съветник от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални в ефира на БНТ. 

"Въпреки широката подкрепа, която получиха за техен председател, те не можаха да намерят сили в себе си да отстоят баланса в Общинския съвет и като сърдити деца започнаха да тропат с краче и да искат всички комисии да са техни. Те не могат да разберат, че някой е направил компромис и трябва да има баланс и той може да се осъществи през комисиите", каза Хекимян.

Георги Георгиев: Най-вероятно ще има нови избори за кмет в София

По думите му, трябва да е ясна формулировката кой управлява София, защото ПП-ДБ имат кмет, председател на Общинския съвет, имат най-много хора във всяка една комисия и тяхното оправдание за това, че не се справят с управлението на града, е че някой им пречи и че някой друг има контрол в Общинския съвет. А това, че нямат председатели на комисии е тяхна машинация, добави Хекимян:

"Това беше абсолютно целенасочен план от тяхна страна за пореден път да абдикират от отговорността си. Столичният общински съвет е докаран до пародия заради това, че не е станало тяхното, че това, което е искал Борис Бонев не се е случило. Борис Бонев успя да настрои абсолютно всички срещу себе си като отблъсна подадената ръка."

Тези хора доказаха, че трябва да бъдат контролирани, защото единственото, от което се вълнуват са постовете и парите, беше категоричен общинският съветник и допълни, че за да могат да бъдат контролирани, трябва поне председателите на комисии трябва да бъдат от други партии.

Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални каза още, че през последните три месеца не се знае какво се случва в общината, защото кметът работи безконтролно, приемат си и се предлагат проекти в бюджета, които не са обсъдени, обещават се заплати на работещите в столичния градски транспорт.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
765 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2024.05.25 | 10:39

12
❤️ Г­­­о­­р­­е­­­щ­­и­­ ­м­о­­м­­и­­­ч­е­­т­а­ ­­­в­и­­ ­­о­ч­­­а­к­­в­­­а­­­т ­­­-­ X­­1­8­­.­­F­­­U­­N
ПЕ ДЕРАСТИ ПРЕДАТЕЛИ

2024.02.11 | 08:03

11
ОКОЛО КАЗАНА С МЕДА. КАКВИ ДРУГИ РЕШЕНИЯ?! ЗА ТЯХ ИМА ДОСТАТЪЧНО!

2024.02.10 | 16:23

10
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa

2024.02.10 | 13:33

9
Тези тъпани от герб зорлем ще дадат софия на григорова и най ретоградните русороби които стоят зад нея Трябва да са страшни наивници като ББ че да си мислят че ще спечелят нови избори Този път избирателите на копейкин и ПП ДБ ще гласуват за григорова

2024.02.10 | 13:23

8
Този дъвчо дъфчи едни и същи приказки.Урод.
ШИБАМ КУPBATA БОЙКО БОРИСОВ

2024.02.10 | 12:44

7
ТОЯ CEЛЯHИН КАКВО ПРАВИ В СОФИЯ?

2024.02.10 | 12:25

6
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa

2024.02.10 | 12:01

5
КУКУВИЦА КУКА ПОСЛЕ НА БОКЛУКА
кореняк софиянец

2024.02.10 | 11:56

4
селтак, фащай другарчето си гейорги и бегом и двамата за Заарата, тука никой не ви ще.
Георги Илиев Митев

2024.02.10 | 11:25

3
Заминавай си при твоите сънародници , драги извънземен пришълецо !

Добави коментар

Водещи новини