Мартин Димитров, ПП-ДБ: Плащаме висока цена за участието ни в мнозинството

  • 09 февруари 2024 17:12

  • 592
  • 4
Мартин Димитров, ПП-ДБ: Плащаме висока цена за участието ни в мнозинството
© БНТ

От създаването на това мнозинство напрежението не е преставало. Много важен е въпросът дали ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в въобще от самото начало са планирали да поемат управлението от началото на април, какъвто ангажимент са поели, или са смятали през цялото време да поискат друго развитие на ситуацията. Ние се намираме в един много ключов момент, в който трябва да разберем накъде ще поеме България. Това заяви в предаването "Без претенции" по Дарик радио депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната""-"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Той допълни, че не може да предвиди какво ще се случи, защото не знае каква е целта на останалите участници.

"Ние от ПП-ДБ плащаме висока цена, защото нашите избиратели са с основание изнервени. Те са притеснени от мнозинството, в което участваме. Не знам ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в дали въобще са планирали да правят ротацията, или са чакали да дойде този момент", каза още Димитров.

Росен Желязков: Подготовката за ротацията вървеше плавно, докато от ПП не поискаха Денков за външен министър

По думите му промените в Конституцията доскоро биха били абсолютно невъзможни, а те дават основа много важни системи в България да бъдат изградени наново. Оттам би дошла истинската битка с корупцията, за която говорим, посочи депутатът.

"Тези промени в Конституцията дават основа, която ако сега не я доразвием, може да се случи във всеки един момент. Това трябва да бъде отношението към управлението на България - трябва да правиш важни неща, които могат да бъдат използвани за добро", коментира Димитров.

Той изрази съжаление, че съдия Белазелков е попаднал в общия контекст, а неговата кандидатура е била много добра. Според Димитров тази кандидатура е трябвало да бъде посочена за пример като подходяща, а заради общия контекст този човек е попаднал под незаслужени критики.

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на коментира и индексацията на телекомите. Запитан какво трябва да се промени, за да може потребителите да са защитени, той отговори: "Решенията са в няколко посоки. Първата е, че регулаторите трябва наистина да започнат да си вършат работата. България е една от малкото страни в Европа, които нямат виртуален оператор. На следващо място, работим по законодателни промени, които работят в посока да се повиши конкуренцията между операторите. Смятаме да повишим и глобите, защото сега размерите им са нищожни и операторите предпочитат да си платят и да не си променят поведението".

Депутатът бе категоричен, че преди еврозоната трябва да сме си оправили регулаторите, защото по време на евроизацията и първите месеци винаги има „калпазани”, които се опитват да правят бели и трябва да има регулатори, които да си свършат работата. По думите му този въпрос трябва да бъде решен преди еврозоната.

"1 януари 2025 г. ни е първата цел. Аз още вярвам, че имаме шансове за това. Но по-важният въпрос е следният - еврозоната и Шенген значително ще ускорят растежа в България. Ние ще започнем да изпреварваме други страни членки на ЕС", посочи Димитров.

Той определи избора на председател на Столичния общински съвет, на първо място, като успех, защото е трябвало да се разблокира работата на общината. "От друга страна, видя се ново мнозинство в СОС, което е между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, Ваня Григорова, "Възраждане", "Синя София", ИТН и ВМРО. Всички те заедно са си разпределили най-важните комисии", допълни Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
592 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.02.09 | 20:48

4
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa
БРАВО

2024.02.09 | 18:22

3
Уж плащате пък не я пускате. Докопахте се до властта благодарение на Борисов а плюете постоянно не ви ли е неудобно от хората некадърници
гноме

2024.02.09 | 17:51

2
ей попе к урво видя ли те ще те на е ба
Влади

2024.02.09 | 17:45

1
Тепърва ще е платите, само да има избори! Никои освен тези около партията на хранилка няма да гласува за вас! Вие сте най долните продажници !

Добави коментар

Водещи новини