Отцепници: Волене, спри да говориш лъжи, за да не почнем ние да говорим истини

  • 24 юни 2011 08:13

  • 1042
  • 1
Отцепници: Волене, спри да говориш лъжи, за да не почнем ние да говорим истини
© Булфото

Това заяви в сутрешния блок по Нова телевизия независимият депутат Камен Петков относно напускането на парламентарните редици на "Атака".

"Още от самото начало имах забележки към правителството, ние като лоялни партньори не получихме нищо" заяви бившият депутат от "Атака".

"Искам да се обърна към Волен да престане да говори лъжи за нас, за да не започнем ние да говорим истини за него."

Независимият вече депутат Огнян Пенчев съобщи, че ще бъдат зададени въпроси относно субсидиите, които е изразходил Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, дали е имало превод към офшорни фирми, каква е ролята на вестник "Атака", дали има частна фирма и т. н. Искаме да знаем по какъв начин се из ползва субсидията за партията.


"Подкрепих правителството, защото мисля че няма нужда от допълнително напрежение в държавата. В момента моят телефон е в мой приятел, който е подложен на не прекъснат тормоз. Има номера, които ще проверя. Ако има някой нещо да ми каже, да дойдат при мен и да ми кажат", каза Пенчев.


Проверени са договорите за поръчителство, които подписахме в деня на самите избори. Оказва се, че това са договори с пет офшорни фирми. Тогава това бе представена като „Декларация за лоялност", а по-късно се оказа договор за поръчителство. Собственик на трите фирми се оказа вуйчото на Капка Сидерова, който работи като работи портиер на партия "Атака". Този човек участва с 300 хиляди долара във фирмите, заяви независимият депутат.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1042 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Морски таралеж!!!

2011.10.08 | 16:23

1
Настана време да се извадят изцапаните гащи на гласовития В.Сидеров.Кандидат за председател на комисията "Борба срещу корупцията".Че той е най-корумпиран!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини