Пеевски: Днес поправихме една несправедливост спрямо репресираните от комунистическия режим

  • 08 февруари 2024 12:42

  • 1993
  • 6
Пеевски: Днес поправихме една несправедливост спрямо репресираните от комунистическия режим
© ДПС

Днес Народното събрание прие промени в Кодекса за социално осигуряване, с които бе дадена възможност на репресираните от комунистическия режим да получат достойни пенсии. Предложението е на председателя на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, подкрепено от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, Атанас Атанасов от ДБ и Кирил Петков от ПП и депутатите от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.  

Сега законът дава възможност на репресираните, които са били в затвори, трудово възпитателни общежития, лагери и места за задържане, както и навършилите 16 години за времето, през което не са работили, защото са били интернирани, да имат възможност да придобият срещу заплащане до три години недостигащ осигурителен стаж.  

Депутатите решиха: Може да не вдигате телефона на шефа през почивни дни, ако работите дистанционно

Благодарение на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с беше поправена една несправедливост, каза председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Той благодари на депутатите от парламентарните групи на ГЕРБ - СДС и ПП-ДБ за подкрепата.

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на изрази удовлетворение, че с този акт бе решен проблем, който е на дневен ред повече от 34 години, но едва днес репресираните, жертви на т.нар. “възродителен процес” получиха справедливост,  която заедно със солидарността и равнопоставеността са в основата на демократичната и правова държава.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1993 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
агент сава

2024.02.08 | 15:02

6
е й свиню нямаш право да носиш българското знаме

2024.02.08 | 14:43

5
Преди бяха партизанин с привилегии сега репресирани

2024.02.08 | 13:19

4
gruh gruh metreso a koga shte popravite nespravedlivosta uprajnena ot evrogeiovete v u balgarite
Асад

2024.02.08 | 13:10

3
Поправи ви я задаможеш да се наруши ти.

2024.02.08 | 12:55

2
Иcкaте ли луд ceкc за 3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Сега е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим.----> use.my/azalfa

2024.02.08 | 12:52

1
леле майко! дъно

Добави коментар

Водещи новини