Прошко Прошков: Ние оставаме опозиция, но ще има председател на СОС

  • 08 февруари 2024 10:21

  • 2066
  • 6
©

От една страна - винаги оставаме една контруктивна опозиция, от друга - хвърлянето на града в хаос, в едно безвремие не е решение. При широка подкрепа - знаем, че колегите от ИТН имат техен кандидат и ще го подкрепят, ние ще подкрепим временния вариант, които е с най-широка подкрепа. Не можем да хвърлим града в безвремие. Ние имаме решение, което е съгласувано с ръководството. За да няма оправдания, че градът не работи. Мнозинство няма, няма и да има, председателят ще е избран с широка подкрепа. Заяви Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в преди началото на заседанието на СОС за избор на председател. 

"Нямаме намерение да влизаме в коалиции и сглобки", каза той и добави, че те са склонни да направят този компромис.

"Твърдо седим зад тезата, че това е временно решение. Политическо мнозинство в СОС няма, има широко споразумение за подкрепа на конкретна фигура, нищо друго на масата на преговорите не е обсъждано. Ние имаме категорична позиция, че оставяме опозиция, за да търсим най-добрите решения за града", каза Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.

НА ЖИВО: Общинският съвет в София с пореден опит да си избере председател

Последвайте канала на

Калина Христова
2066 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Анонимен

2024.02.08 | 20:12

6
Хекимяна е нещастен!
Анонимен

2024.02.08 | 20:12

5
Хекимяна е нещастен!

2024.02.08 | 11:55

4
da bre kirco im radade po niakoi lev i eto prestapnicite vece mu legnaha vie ste sahtite izmikiari kato orban
Емѝ...патриот анален съм -МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ ПСИХОТО

2024.02.08 | 11:44

3
Братя...не сте много тука във форума но на Украйна и трябва помощ. Хайде към фронта. Да помагаме на киевските евроатлантици. Знам че сте смели хора които са готови да умрат за Америка. Нали така пишеме по коментарите? Утре в 10 вечерта ви чакам на Нос Калиакра. От там ще потеглим с гумените лодки подарени на българският военно морски флот от САЩ, и ще ударим омразните руснаци в гръб през Крим! Тази изненадваща атака ще шашне руснаците и те ще дислоцират силите от Авдеевка в нащо направление и така ще дадем глътка въздух на ВСУ! Не забравяйте да минете през сексшопа да си вземете оръжия и други артикули от първа необходимост. Чакам ви!!!
Снежко Снежев

2024.02.08 | 11:24

2
Не, не сте... мурви, хич даже, мамицата ви ибрикчийска:)))!
КОЙТО ИЗКАРА

2024.02.08 | 11:19

1
МОЗЪКА НА ГЯУР С 1 УДАР, ЩЕ ИМА НАГРАДА!

Добави коментар

Водещи новини