Зам.-кметът на столичния район "Илинден" Радослав Колев подаде оставка

  • 06 февруари 2024 21:20

  • 6449
  • 3
Зам.-кметът на столичния район "Илинден" Радослав Колев подаде оставка
© Facebook

Заместник-кметът на столичния район "Илинден" Радослав Колев се оттегля от поста. Новината съобщи лично той във Facebook.

"Налице е правен казус с мое участие в дружество от 2016 г., което никога не е извършвало дейност, не е регистрирано по ДДС и е със статус замразено! Дали съм в нарушение, или е налице грешка, ще се установи от надлежните органи", обясни Колев.

По думите му последните месеци са били изключително предизвикателни за него.

Жители в "Илинден" с протест срещу новия районен кмет

"Влязох в район "Илинден" с намерение за промяна на модела на работа и затова съм готов да понеса последствията за допуснатия пропуск, ако се установи такъв", отбелязва още той.

Междувременно и с цел запазване на професионализма и безпристрастното изпълнение на дейността в района, заместникът поема своята отговорност и се оттегля от поста до приключване на всички проверки.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6449 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Хопа

2024.02.06 | 23:16

3
Шишарката сега пак ще продава амфетамини
Новини бг ЧУДЕСНИ НОВИНИ

2024.02.06 | 22:16

1
Новини от последните секунди от Телеграм: Авдеевка. Чушпаны покидают жд мост. Закрепляемся. Быть добру! Украинците напускат зоната на железопътния мост, който е буквално на 500 метра от основната входна точка на града от ЗАПАДНА страна и основната артерия за доставка на военно оборудване.

2024.02.06 | 22:17

2
УКРОРАЙХА СЕ РАЗПАДА...НАЦИСТКИТЕ ПЛЪХОВЕ БЯГАТ ОТ КИЕВ..

Добави коментар

Водещи новини