Кючюк се срещна с германския финансов министър Кристиан Линднер

  • 29 януари 2024 11:36

  • 675
  • 1
Кючюк се срещна с германския финансов министър Кристиан Линднер
©

Българският евродепутат Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е проведе среща с министъра на финансите на Германия Кристиан Линднер, който е и лидер на Свободната демократическа партия (FDP). Двамата разговаряха за икономическата политика, насочена към устойчив растеж и повече работни места в ЕС, помагайки за подобряване качеството на живот на хората. Темите за частичното приемане на България в Шенген и предстоящото пълно такова, както и Еврозоната бяха във фокуса на разговорите на двамата политици.

 По думите на германския финансов министър през последните месеци България демонстрира значителен напредък по пътя към интеграция в ключови европейски структури. Кючюк от своя страна благодари на Линднер за подкрепата, която Германия оказа на България по пътя й към Шенгенското пространство.

„В навечерието на европейските избори, е изключително важно да предложим нашата визия за справяне с основните предизвикателства, пред които са изправени европейците в момента. Европейските граждани търсят по-силен акцент върху основните европейски ценности, икономическото и социално благосъстояние. В този смисъл, Европа трябва да работи за своите граждани, без да се задълбочават неравенствата. Небходимостта от връщане на по-всеобхватни икономически политики, които да гарантират стабилно и справедливо разпределение на благата е голяма.“, каза Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е на срещата.

И двамата бяха единодушни, че геополитическият компас би имал смисъл, ако всички държави погледнат в една посока, по отношение на общите приоритети и предизвикателства, които стоят пред ЕС.

Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е изрази пълна подкрепа за листата на Свободната демократическа партия (FDP) начело с Мари-Агнес Цимерман за предстоящите европейски избори.

Илхан Кючюк: Всички захаросани приказки за приемането ни през юни в Шенген са неверни

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
675 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.29 | 12:10

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини