В търсене на консенсус: Общинските съветници ще разговарят за председател на СОС

  • 15 януари 2024 06:14

  • 1080
  • 4
В търсене на консенсус: Общинските съветници ще разговарят за председател на СОС
© Булфото, архив

Пореден опит в търсене на консенсус за избор на председател на СОС. И днес ще се проведат разговори между политическите сили в местния парламент за постигане на споразумение.

Работата на СОС остава блокирана вече 3-ти месец. След като не беше избран председател в 5 гласувания сега се обсъждат 2 временни варианта за това как да заработи общинският съвет.

Единият е идея на ПП-ДБ и "Спаси София" за ротационно председателство, в рамките на година. Вторият - временен председател до гласуването на бюджета на общината.

Междувременно днес се очаква да се проведе и извънредно заседание на СОС. Причината е, че утре изтича срокът за приемане на предложения по програмата за саниране, а общинските съветници трябва да дадат мандати на районните кметове.

СОС отново без председател, отложиха заседанието за 25 януари

От ИТН категорично заявиха, че няма да участват в заседанието. Не е ясно дали ще присъстват и общинските съветници от ГЕРБ-СДС.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1080 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.01.15 | 11:30

4
Хора, чували ли сте за ана.лог на виа`гра_та, просто е сyпер: в пъти по-ефeктивна, повече cпepма, по-ярки усещания, лекува болести и е бeзопаcна на всяка възpаст. Отново се почyвствах мъж. Това е мега яко нещо и незабравимо изживяване -----> mub.me/alfazo
мамин лигльо Васко

2024.01.15 | 09:10

2
На маминия лигльо Вася Ухото започна май да му става ясно, че едно е да си купиш мястото за 5 милиона от Киро Тъпото а второ, трето, че и четвърто е да се справиш, да организираш мнозинство, да разчистиш града от б.о.к.л.ук, паднали дървета, сняг и лед и въобще да се погрижиш за хората. Така е мамин лигльо - аре с мис Бони да се разкарате щото и чеп за зеле не става от вас.
Борко Бонев - циганчето

2024.01.15 | 09:24

3
На Васильчо не му ли е ясно, че трябва да разкара оня педал Борко Циганина щото пречи ама много пречи с ината си, да отиде при Боко, да му стори поклон до коляно, да му целуне ръка и да му поиска прошка и благословия. Тогава нещата ще тръгнат. А то с детински заклинания от рода ...аз на тези мамка им....нещата не се случват.
Благо

2024.01.15 | 07:58

1
АБЕ.КАКЪВ.КОНСЕНСУС.С ТАКЪВ.ДЕТО.СИ.Е.КУПИЛ ПОСТА

Добави коментар

Водещи новини