Стамов (ПП): Влизаме в преговори, в които роля имат Николай Денков и Мария Габриел

  • 13 януари 2024 19:39

  • 844
  • 4
Стамов (ПП): Влизаме в преговори, в които роля имат Николай Денков и Мария Габриел
© Булфото

"Решение на всеки един министър е дали ще остане след ротацията. Влизаме в преговори, в които роля имат Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С и Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова", заяви в "Говори сега" Георги Стамов, депутат от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

По думите му те имат най-добър поглед върху министрите каква работа вършат.

"Със сигурност ще има дискусии", допълни Георги Стамов.

Михалев: Няма интрига в ПП-ДБ с избора на председател на НС след ротацията

Според него ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са си харесали Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на за вицепремиер от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" нямат нищо против.

"Това доказва, че г-н Василев върши добре работата си. Разговорите кой да бъде председател на Народното събрание ще се поставят на масата. От самото начало се спрягаше Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са, но в последно време се говори Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има да заеме тази позиция, ще проведем дискусии. Засега няма взето решение. Няма как да се движим напред в сглобката без компромиси", каза още Георги Стамов.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
844 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
МИХАЕЛА

2024.01.14 | 09:16

4
НЕДЕЛЧЕВА НЯМА ЛИ СТИЛИСТ УЖАСНО ИЗГЛЕЖДА НЯМА ВИЗИЯ И ХАРИЗМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2024.01.14 | 01:28

3
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2024.01.13 | 23:20

2
Хора, чували ли сте за аналог на виа*гра_та, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Това е мега яко нещо и незабравимо изживяване -----> mub.me/alfazo
????!!!

2024.01.13 | 22:53

1
А,преди преговорите,"Другарката"Неделчева-ГАБРИЕЛ,няма ли да ОБЯСНИ ,КЪДЕ,КОГА и КАК ГЛАСУВА на последните избори в България ????!!!

Добави коментар

Водещи новини