От Промяната: Бачийски вече не може да се олицетворява с ПП в Бургас

  • 21 декември 2023 14:13

  • 898
  • 3
От Промяната: Бачийски вече не може да се олицетворява с ПП в Бургас
© Булфото (архив)

Общинското ръководство на местната структура на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" в Бургас излезе с позиция, с която обяви, че прекратява сътрудничеството си с Константин Бачийски, както и с партията докато той е неин председател. 

"Решението идва след задълбочен анализ и обсъждане на действията на председателя на СЕК преди, по време и след кампанията за местни избори.  Изготвен е доклад, представен пред структурата в Бургас и Изпълнителния съвет на ПП „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“, който оценява политическите послания, активност и действия на Константин Бачийски като противоречащи на убежденията на членовете ни и вредни за имиджа и дейността на структурата в Бургас, както и гражданите, които тя представлява.", се посочва в позицията. 

"Продължаваме промяната" в Бургас се разделя с Константин Бачийски

Сред причините, които от партията посочват за решението, са некоординирани и несъгласувани действия, липса на екипност; политическо говорене и послания в разрез с принципни позиции и политики на ПП „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“; объркваща подмяна на оригиналния бранд на СЕК, с цел позициониране на местно ниво като „оригинала на Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" в Бургас“.

Припомняме, че Средна европейска класа станаха мандатоносител на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" преди 2 години, когато партията им още не беше учредена, а Бачийски бе водач на листата на парламентарните избори.

Общинският председател на партията в Бургас д-р Мартин Кръстев заяви, че решението да се прекратят отношенията е взето окончателно след разпространено видео на скандал между Константин Бачийски и бившия лидер и основател на СЕК Георги Манев от провелия се в края на миналата седмица Национален конгрес на партията.

"Ясно бяха поставени разграничителните линии между нас и него-той се регистрира като кандидат за кмет със своята партия, със своята листа и той постави разграничителната линия. Хората, които му симпатизират, могат да продължат да му симпатизират, но всеки продължава по своя път и смятам, че така ще бъде по-полезно и за двете партии. Няма някаква реакция от националното ръководство, в предвид това, че те бяха известени. Смятам, че за тях не е изненада. Ние вече не можем да се олицетворяваме с него и той не може да се олицетворява с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" в Бургас!"

Решението се отнася до общата работа само на местно ниво, без да засяга националното коалиционното споразумение, за което се взимат решения от националните органи на партията, се уточнява още в позицията на общинското ръководство на местната структура на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Интервюто на Даниела Костадинова с д-р Мартин Кръстев чуйте в прикачения файл.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
898 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.12.21 | 17:26

3
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2023.12.21 | 17:24

2
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
????

2023.12.21 | 16:03

1
КОЯ "ПП",ИСТИНСКАТА или тази дето ПРЕГЪРНА "Другарят-евроантлантик" Борисов -БЕЗ ИМУНИТЕТ ???? КОЯ ????

Добави коментар

Водещи новини