ПП свиква Общо събрание

  • 18 януари 2024 13:22

  • 929
  • 1
ПП свиква Общо събрание
© Булфото

На 30 - 31.03.2024 г. в изпълнение на разпоредбите на Устава, политическа партия "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" свиква отчетно-изборно Общо събрание, съобщават от партията.

Общото събрание ще проведе избор на нови колективни органи на управление - Изпълнителен съвет и  Национален съвет.

По инициатива на Изпълнителния съвет ще бъде проведено и допитване до делегатите на Общото събрание за кандидатите на ПП "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" за предстоящите избори за членове на Европейския парламент, уточняват от партията.

Гласят Никола Минчев за Европарламента?

Решението е според устава на партията и вследствие на увеличения брой на новоизградени общински и областни структури, както и на големия брой нови членове на ПП "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Очаква се в събранието да участват около 400 делегати от цялата страна, съобщават още от политическата сила.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
929 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.18 | 13:55

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини