Рокада на началниците на Второ РУ Пловдив и РУ Труд

  • 18 декември 2023 16:31

  • 958
  • 1
Рокада на началниците на Второ РУ Пловдив и РУ Труд
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Кметът на Марица Димитър Иванов представи новия началник на РУ – Труд главен инспектор Георги Машонов пред кметовете на населените места и съветниците в общината. 

„Реших да представя пред вас новия директор на полицейското управление в Труд преди заседанието на Общински съвет, както и неговия заместник Борис Джокалов, когото повечето от вас познават. Разчитам на пълно съдействие към органите на реда, когато имат нужда от вашата помощ“, заяви кметът Иванов, предава Trafficnews.

Георги Машонов има повече от 30-годишен опит в системата на МВР. Познат е като началник на Второ РУ на МВР – Пловдив в продължение на 5 години, но е работил и в трето, четвърто, шесто полицейско управление. Притежава дългогодишен стаж и като криминалист.  

Възстановяват на работа началниците на РУ Раковски и Шесто РУ в Пловдив

Второ РУ е поето от главен инспектор Цветан Николов, който преди това изпълняваше длъжността началник на районното в Труд.

„За да се решават бързо проблемите, трябва да вървим ръка за ръка със служителите на полицията“, обобщи кметът Димитър Иванов и пожела успешна и ползотворна съвместна работа.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
958 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.18 | 17:31

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини