Борисов: Нацията никога не е била по-обединена, а изглежда страшно разединена

  • 16 декември 2023 11:59

  • 4699
  • 185
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

"Много неща народът прощава, но глупостта не прощава. А ние по много теми се държим глупаво". Това каза лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на  Националната зимна академия „Лидерството и мирът – отговорности и предизвикателства пред жените на ръководни позиции", която събра в Казанлък дами от структурите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в цялата страна.

Ние харчим огромна енергия в обществото върху разделителните процеси. Нацията никога не е била по-обединена, а изглежда страшно разединена, заради нещо, което народът не прощава – глупостта, заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"В много теми ние се държим глупаво – 5 поредни избора с един и същи резултат, питате ме за влакове, над милиард похарчени за избори наши пари. Един локомотив е 7-9 млн. евро, разделете на 1 млрд и ще видите колко влекачи щяхме да имаме, а не да се палят лятно време, защото са стари, това е големият проблем", смята той. 

В първите години се хвърлихме да правим 6 магистрали. Направихме Струма, Марица, Тракия, хвърлихме се на Хемус, на Ботевград-Мездра-Враца-Монтана-Видин, каза още Борисов.

Искрен Митев: Научна фантастика е Борисов да е премиер, а Пеевски - вицепремиер

"Ние излизаме, все сме недоволни. Пред мен Кирил същата работа, Христо и той. Пътят не води Москва, нацията иска Европа, Америка, Канада. Това иска огромната част от обществото, заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Без да правим страховити, патриотични изказвания, тихо поставихме всеки на мястото му. Затова Мария, браво", обърна се Борисов към Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

По думите му ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имат жени – комисар, председател на партия, кмет, вицепремиер, а на шести март и премиер жена. „Винаги сме гледали в нашите листи да има жени, успешно е", заяви Борисов.

"Никога Биби Нетаняху не ми е казвал „защо ходиш еди къде си“. Ние уважаваме единия и другия народ, хората и религиите. И в Палестина, като отида ме посрещат с парад, и в Израел. Ние бяхме държава, която можеше да балансира".

Същото беше и с ЕС, Русия и Турция. Когато нападнеш с ракети цивилно население обаче и тръгнеш да завземаш независима държава, ние трябва да имаме едно наум какво може да се случи и на Балканите. Затова и позицията ни ясна и точна за подкрепа на Украйна“, каза той.

„Тази военна помощ, която гласувахме, с отпаднало значение за България, е полезна“, каза той.

Борисов припомни, че преди три седмици вече са гласувани страйковете.

„Никой няма такива на Балканите“, отсече бившият премиер и лидер на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Един ден ще пишете как тази некоалиция е функционирала. Как всеки от всеки се пази. Всяка снимка и изказване става тема номер едно, скандал, дискусия. Онзи ден една стая просто и гледам по медиите – Борисов се настанил в на Тодор Живков кабинета. Ама преди мен там беше Искра Фидосова. Никой не го интересува. Там е най-удобно, това е стая на парламента, аз си занесох кафе машина там, чай. Всички колеги идват там. Тя не е моя тая стая. Удобна е. Ама ето какво нещо е внушението“, каза той.

По думите му става въпрос за работни срещи.

„Най-близо от всички години сме до Шенген и до еврозоната. Влизането в банковия съюз и чакалнята на еврозоната е техническо. Решението да влезеш в еврозоната е само политическо. Да, има критерии сложени, но винаги когато има политическо решение, това може да се преглътне. Имаме ясни сигнали, че ако държавата е стабилна в този и вид, въпреки че вътре изглеждаме много зле, навън е точно обратното“, каза той.

„Отиваме на бюджета – помните ли, толкова се бяхме отчаяли след петте избора, че аз правех някакви предложения, за които даже Нинова излезе и каза, че аз съм виновен, че не съм излязъл да ги събера да направя правителство“, припомни той.

„В момента имаме по двете основни теми – Шенген и еврозона – огромен напредък, по правосъдната тема голям напредък, имаме и бюджет – да не е нашият, ние не мислим така, но с компромисите поне успяхме да защитим няколко милиарда по-малко дълг“, каза той.

„Не може да си толкова глупав. Той слага правителството заложник. Кирил го имам даже на снимки – по един метър пукнатини има. Вместо този кмет да ви заведат и да снимате паметника, че трябва да се ремонтира, той какво направи“, заяви Борисов по повод на решението за демонтаж на Паметника на Съветската армия в София от страна на кмета - Васил Терзиев.  

Според него не е било случайно, че демонтажът е започнал точно, когато се е гласувал бюджетът. „Опозицията се възползва, нормално да не седи ей така“, каза той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4699 185

Свързани новини

Коментари 185

Добави коментар

2023.12.16 | 16:34

181
Този каратист какво иска?
miso

2023.12.17 | 13:09

185
ama toi nikoga ne e bil karatist be 4ovek
♦️✋Coня♦️

2023.12.17 | 07:40

184
✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞♦️.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.Боко-Българоубиецo от ceлo Xepakoвo, ДA ТИ CEPA ФOCTATAAA, ПYKHИИИ KYЧE БЯCHO, YMPИИИ И3POД ПPOKЪЛHAT❗❗❗. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗… ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ ДA CИ❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸☢️¸¸¸.††††††… ПPOKЛEТ ДA CИ❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸ ...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ¸¸¸.††††††… ПPOKЛEТ ДA CИ❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️
......

2023.12.16 | 20:05

183
......
Тенев

2023.12.16 | 18:45

182
Да. И всички те искат в затвора!

2023.12.16 | 16:33

180
В затвора
Георги Илиев Митев

2023.12.16 | 16:03

179
" Село , село ... Слънце не видело ! " .
Funky

2023.12.16 | 15:51

176
Това беше як боковизъм
Жени

2023.12.16 | 16:01

178
Ок ! Супер е !
доган мангала

2023.12.16 | 15:59

177
боклук всеки ще си плати к урво циганска от дпс

2023.12.16 | 15:49

175
Волгин президент

2023.12.16 | 15:48

174
Затвор

Добави коментар

Водещи новини