Корнелия Нинова: Банкетът победи бюджета

  • 15 декември 2023 09:49

  • 1747
  • 6
©

Бюджетът, плащанията, пенсиите изобщо не са им приоритет, както вчера твърдяха. Банкетът победи бюджета. Днес няма заседание, защото управляващите празнуват. Ние сме тук, защото искаме да се приеме бюджетът и хората да не останат без пари. Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред журналисти в парламента. 

Тя коментира, че вчерашният протест на опозицията в пленарна зала е бил, "за да спрем варварството, което се извършва на Паметника на Съветската армия". 

"Очакваме днес съда да го спре. Поискани са документи от областната управа. Ние сме убедени, че те нямат тези документи. Мисля, че днес ще бъде спряно, макар че вече е късно", допълни още лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Втори ден блокаж в парламента: И двата опита на депутатите да съберат кворум са неуспешни

Тя бе категорична, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще участват в заседания за бюджета. 

"Тепърва очакваме предложенията за промени в Конституцията между първо и второ четене. Ще има комисия. Но принципната ни позиция остава същата – против тези промени в Констиртуцията. Особено намеренията да оставят двойното гражданство. Оценяваме това като предателство към националния сувернитет. Съдебната реформа означава политическо овладяване на прокуратурата", посочи още Нинова. 

"Ние сме самостоятелна партия и самостоятелна парламентарна група. Изказвания от Костадин Костадинов и от ИТН за "обединена опозиция" от наше име да забравят. Ние разговори за обединение не сме водили. Всеки си изразява позицията, понякога позициите ни съвпадат, понякога се различават. Никой няма право да говори от името на БСП", коментира още Нинова. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1747 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.12.15 | 11:50

6
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
свинкя от Крушевица

2023.12.15 | 10:39

5
Защо ма Краднелийо - на те поканиха да плюскаш и да пиеш на аванта - за това ли кълнеш и храчиш?

2023.12.15 | 10:16

4
Свиня отвратителна

2023.12.15 | 10:03

3
Хайде , ма Корни. Скрий се вече , че ни писна от болшевизъм.
сърбеца

2023.12.15 | 10:01

2
вие болшевиките сте на банкет от 75 години и то за сметка на целокупния трудов БЪЛГАРСКИ народ. Сиктир мама ти да е.ба нагла и на вонящата комунистическа свиня!
ЛЮЛЯКА, ДУХАМ на Емѝ... -МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ ПСИХОТО

2023.12.15 | 09:52

1
КОРНАТА ЛЪЖЕ ГЛАДКО, НО ГЛУПАВО - ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ВЧЕРА КОЙ КОЙ КОЙ БЛОКИРА БЮДЖЕТА И ЗАЩО. МОЧАТА, ГНУСНАТА ЧЕРВЕНА ПИКНЯ БЛОКИРА БЮДЖЕТА.

Добави коментар

Водещи новини