Бойко Борисов се чу по телефона с Манфред Вебер

  • 05 декември 2023 17:30

  • 1452
  • 2
Бойко Борисов се чу по телефона с Манфред Вебер
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Днес следобед в телефонен разговор запознах председателя на Европейската народна партия (ЕНП) Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище с политическата ситуация в страната към настоящия момент.

Това написа на личната си страница във Фейсбук лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Ето какво още сподели той:

"Подчертах водещата роля на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за оказване на помощ на Украйна и готовността на управляващото мнозинство в парламента да преодолее наложеното от президента Румен Радев вето на решението за предоставяне на бронетранспортьори. Двамата се обединихме около извода, че подкрепата за Украйна от страна на ЕС и демократичната общност ще продължи до постигането ма траен мир. 

Решено: Предоставяме безвъзмездно 100 БТР-а на Украйна

С Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище разговаряхме още за усилията и очакванията на България за присъединяване на страната към Шенген и Еврозоната. От своя страна Вебер подчерта, че ЕНП винаги в подкрепяла страната ни и припомни, че ЕП и ЕК отдавна са констатирали, че България е покрила критериите за членство в Шенген.

Сред останалите теми на разговора бяха усилията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за гарантиране на финансовата и енергийна стабилност на страната".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1452 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.05 | 20:22

2
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

2023.12.05 | 18:51

1
на какъв език си говорят тия двамата, сигурно манфред вече лющи банкянския цигански като роден.

Добави коментар

Водещи новини